Şanverdi'den CHP'ye gönderme

Şanverdi'den CHP'ye gönderme

ABONE OL
26 Şubat 2021 08:25
Şanverdi'den CHP'ye gönderme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, gündeme yönelik bir basın açıklaması yayınladı. Şanverdi, CHP’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile uğraşmak yerine PKK destekçileriyle olan ittifaklarını sorgulamaları gerektiğini hatırlattı. Şanverdi, AK Parti Hatay İl yönetimine de başarılar diledi.
Şanverdi, açıklamasında, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında, “Esnaflara sesleniyorum; bunlara oy verirseniz iki elim yakanızdadır” dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, eli kanlı PKK ile iş tutanlarla, ittifakınız devam ettikçe asıl bu milletin iki eli yakanızda olacak. Terörist cenazelerinde boy gösterdiğiniz müddetçe bu milletin iki eli yakanızda olacak. Bu milletin evlatları şehit olurken milli bir duruş sergilemeyip PKK ve destekçilerine hesap sormadıkça bu milletin iki eli yakanızda olacak. Sayın Kılıçdaroğlu, Gara’daki 13 şehidimiz için kendince Cumhurbaşkanımıza 83 milyon adına soru yöneltiyormuş. Bu soruların cevabını Sayın Kılıçdaroğlu çok iyi biliyor. Ama işine gelmediği için bu sorularla milleti yanıltmaya çalışıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, bu soruları sen kime soracaksın biliyor musun? Meclis kürsüsünden ittifakınızı ilan eden PKK işbirlikçilerine soracaksın. Bakın onlar sizden hesap soruyor. Belediye seçimini birlikte kazandık, hakkımızı verin diyorlar. Evet seçimi birlikte kazandık ama sizin milletvekilleriniz Gara’ya giderek PKK ile işbirliği yapıyor aynı safta yer alıyor. Bu nasıliştir diye niye hesap sormuyorsunuz? Soramazlar, sormaya cesaret bile edemezler. Çünkü hesap sorsalar ittifakları bozulur. Onlar ittifakları bozulmasın diye uğraşıp dursunlar. Allah’ın izniyle kahraman Türk askeri ve emniyet teşkilatı PKK’dan bunun hesabını soracak. Milletimiz de sandıkta PKK işbirlikçileri ve ortaklarından hesap soracak.
HÜKÜMETİMİZ DÖNEMİNDE PKK BİTME NOKTASINA GELDİ
AK Parti hükümetimiz döneminde Elhamdülillah PKK bitme noktasına geldi. Hükümetimiz her alanda olduğu gibi terörle mücadele konusunda da şükürler olsun destanlar yazıyor. Evet değerli kardeşlerim AK Parti milletin partisidir. Milletin desteğiyle 19 yıldır miletine hizmet etmektedir. Millete hizmet etmeye de devam edecektir. CHP çıkıp malum destekçileriyle beraber yalanlara iftiralara beceriksizliğe devam etsin. Yağan karla bile mücadele edemeyen zihniyet kalkıp milletin iradesini sorguluyor. Sayın Kılıçdaroğlu, sen bu milletin iradesini sorgulayacağına CHP Belediyelerinin yolsuzluklarını sorgula. İstanbul’da kar yağdı, ortalık felç oldu. Belediye başkanınız yolları tuzlamaktan aciz kaldı, utanmasa yolları tuzlukla tuzlayacaktı. İzmir Belediyesi bu gidişle bir sonraki seçimde yağan yağmurda herkese bir kayık vaadinde bulunacak. Evet değerli kardeşlerim CHP Belediyeciliği bu, CHP zihniyeti bu. Hizmet üretmek yerine bahane üreten bir CHP belediyeciliği. Adrese teslim ihalelerle, kat be kat fazla fiyat verilerek yapılan alımlarla yapılacak belediyecilik ancak bu kadar olur.
HBB’DEKİ YOLSUZLUKLARA DUR DEYİN
Sayın Kılıçdaroğlu neden yolsuzluklara dur demiyorsunuz. CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan yolsuzlukları adrese teslim ihaleleri sağır sultan bile duydu. Ama siz duymayın. Evet ben buradan Sayın Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan yolsuzluklara bir dur deyin. Parti içinden bir heyeti Nevşehir’e gezmeye göndereceğinize Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yolsuzluklarını incelemeye gönderin. CHP yalanlarına, iftiralarına, beceriksizliğine devam etsin. AK Parti, her geçen gün güçlenmeye milletin teveccühünü kazanmaya devam edecek. Dün AK Parti İl Kongremizi gerçekleştirdik. Hatay’da coşku vardı, heyecan vardı. Muhteşem bir kongre gerçekleştirdik. Ben dün Hatay’da tecrübe ile gençliğin bir araya geldiğini gördüm. AK Parti’nin şahlanışa geçtiğini gördüm. Bu kongre 2023’e AK Parti’nin damga vuracağının işaretiydi. Kongremizin hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. Yeni seçilen İl Başkanımız Adem Yeşildal’a, İl disiplin kurulu üyelerine, il yönetim kurulu üyelerine, parti içi demokrasi ve hakem kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Bugüne kadar gece gündüz demeden çalışan AK kadrolar, bugünden sonra gücüne güç katarak gece gündüz demeden çalışacak ve bu millete hizmetkar olmaya devam edecek diyor, sizleri saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli