Şanverdi'den Savaş'a: “BÜYÜKŞEHİR BÖYLE YÖNETİLMEZ”

Şanverdi'den Savaş'a: “BÜYÜKŞEHİR BÖYLE YÖNETİLMEZ”

ABONE OL
8 Ocak 2021 11:31
Şanverdi'den Savaş'a: “BÜYÜKŞEHİR BÖYLE YÖNETİLMEZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Beyzade Fm Tv’de Serkan Uğraş’ın sorularını yanıtladı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun, 15 Ocak günü Hatay’a geleceğini hatırlatan Şanverdi, hem yapımı devam eden yollarımızı inceleyecek hem de Hassa Tüneli ile ilgili güzel bir müjde verecek” dedi.
OTOBANI HAVAALANINA KADAR GETİRECEĞİZ
Antakya, İskenderun ve Reyhanlı için hayati önem taşıyan 2 adet otoban bağlantı yolu ile Belen-İskenderun arasında uzun yıllardır planlanan, ancak bir türlü gerçekleşemeyen “Kaçış Rampası” ile ilgili hizmetlerin programa alındığını belirten Şanverdi, “Otoban Antakya’ya havaalanına kadar oradan da Cilvegözüne bağlantı yolu yapacaklarını dile getiren Şanverdi, Topboğazı yolu devam ediyor, Altınözü-Antakya, Antakya-Reyhanlı, Antakya-Kırıkhan yolunun en kısa zamanda bitirerek Hatayı daha güzel bir ulaşıma kavuşturacağız”.
EXPO’NUN HATAY’A HİÇ BİR FAYDASI OLMAYACAK
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a eleştirilerde de bulunan Milletvekili Şanverdi, “EXPO 2021’in Hatay’a, turizme ne kadar katkısı olacak, bunların incelemesini yaptınız mı Sayın Savaş? Expo’nun Hatay’a hiçbir faydası olmayacak” diye konuştu.
SEBZE HALİ YAPMA YETKİSİ ANTAKYA BELEDİYESİNE VERİLSİN İZZETTİN BAŞKAN 1 YIL İÇERİSİNDE YAPAR
Bir sebze halini 6 yıldır eline ayağına dolandırdı yapmadı. Sen beceriksiz bir adamsın. Sebze hali yapamaz. Büyükşehir meclisi toplantısında karar alınsın İzzettin Yılmaz’a, Antakya belediyesine yetki versinler 1 yıl içerisinde yapar, yer de hazır” ifadelerini kullandı.
BÜYÜKŞEHİR BÖYLE YÖNETİLMEZ
“Büyükşehir böyle yönetilmez” diyen Şanverdi, Fuar alanı, HATSU, Otogarı alanını satacak, hizmet odaklı düşünmüyor.
Gelsin hemen komşu ilimiz Gaziantep’e gidelim nasıl yönetildiğini nasıl geliştiğini tüm milletvekillerimizle beraber gidip görelim” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli