Erten Elektronik
Erten Elektronik
SAVAŞ: ATAMIZIN EMANETİ HATAY ORTAK MESELEMİZDİR

SAVAŞ: ATAMIZIN EMANETİ HATAY ORTAK MESELEMİZDİR

ABONE OL
12 Şubat 2024 22:41
SAVAŞ: ATAMIZIN EMANETİ HATAY ORTAK MESELEMİZDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Reyhanlı ve Kumlu’da gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarında “Atatürk’ün emaneti Hatay ortak meselemizdir” dedi.

Başkan Savaş, Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Fevzi Suvaroğlu, geçmiş dönem CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Reyhanlı İlçe Başkanı Yılmaz Sinirli, Kumlu İlçe Başkanı Erdal Çalım ve ilçe yöneticileriyle birlikte Reyhanlı ve Kumlu’da temaslarda bulundu. Hatay’ın 15 ilçesini desteklemeye, gençlere spor sevgisi aşılamaya devam edeceklerini belirten Başkan Savaş, tüm Reyhanlılılardan Fevzi Suvaroğlu’na ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde kendisine destek vermelerini istedi.

HATAY’IMIZI AYRIŞTIRMADAN YÖNETİYORUZ

Başkan Savaş, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “Rotamızı Hatay’ımızın birlik ve beraberliğini korumak üzere belirledik. Reyhanlı ve Kumlu İlçe Başkanlarımız Yılmaz Sinirli ve Erdal Çalım öncülüğünde ilçe başkanlıklarımızda partili hemşehrilerimiz ve gençlerimizle bir araya geldik. Biz Hatay’ımızı ayrıştırmadan yönetiyoruz, kimseyi ötekileştirmeden de herkesi kucaklıyoruz. Depremden önce olduğu gibi spora ve sporcuya desteklerimize devam edeceğiz çünkü bizim gençlerimiz sadece ilim ve bilimle değil sanat ve sporla da Hatay’ımızı temsil edecek. Reyhanlı ilçemizin Yenişehir Mahallesi’nde Sabaspor Kulübü yöneticileri, sporcular ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.

Tüm gençlerimizin azmini ve heyecanını destekleyerek ilimizin her alanda güçlenmesi için tüm imkanlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimize sahip çıkan ve kalkınması için de büyük çaba sarf eden esnafımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Reyhanlı Kuyumcular Çarşısı ve Reyhanlı esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımız deprem sonrası yaşadığı sıkıntıları anlattı. Alın terini katarak bu memleketin dertlerine emeğiyle katkı sağlayan esnafımızın işini kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız.

“HATAY HEPİMİZİN ŞAHSİ MESELESİDİR”

Depremden dolayı esnafımız ekonomik anlamda zor zamanlardan geçiyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne şehrimizin ekonomisini ve değerlerini yükselten esnafımıza destek olduk, desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Reyhanlı esnafımızdan Hüseyin Lama ev sahipliğinde esnafımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hatay hepimizin ortak meselesi. Hatay’ı başkasına bırakma niyetimiz yok. Siyasetten çok Hatay’ın bütünlüğü ve refahı için çalışacağız. Hatay hepimizin şahsi meselesidir ve bir milli mücadele meselesidir. Biz günübirlik siyaset yapmıyoruz. Bu şehri çok seviyoruz. 15 ilçemizin arasında ayrım yapmadık, adaletli hizmet yaptık. Korkmadan, yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Reyhanlı ilçemizin Davutpaşa Bellene Mahallesi’nde Cüneydioğlu ailesinin ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Bizlere sevgiyle kucak açan kıymetli hemşehrilerime yoğun ilgileri ve güvenleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli