Erten Elektronik
Erten Elektronik
SAVAŞ: BİZ HATAY’A GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ

SAVAŞ: BİZ HATAY’A GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ

ABONE OL
10 Mart 2024 19:25
SAVAŞ: BİZ HATAY’A GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, kendisinin de tüm Hataylılar gibi bu şehre gönülden bağlı olduğunu kaydetti.

Samandağ’a bağlı Avcılar Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Savaş, “Hatay halkımıza yıllardır sevgiyle, samimiyetle, sadakatle hizmet ettik, aynı sevgi bağı ve sadakatle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Samandağ Belediye Başkan Adayı Süleyman Bedir Abacı ve meclis üyesi adayları ile birlikte ilçeye bağlı Avcılar, Çanakoluk, Huzurlu, Deniz ve Çevlik Mahalleleri’nde Samandağlı vatandaşlar ile bir araya geldi.

PROJELERİMİZ HAZIR, BİZ HAZIRIZ VE HATAY HALKI HAZIR

Başkan Savaş, bu tür buluşmaları kapalı ve sağlıklı ortamlarda gerçekleştirmeleri için vatandaşlara yer tahsis sözü verdi. Savaş, Hatay halkının hiçbir zaman mahzun ve garip olmadığını dile getirerek, yerel yönetimle genel yönetimin aynı olduğu ilçelerde de durumu gördüklerinin altını çizdi. “Antakya, İskenderun, Kırıkhan, Reyhanlı, Kumlu, Hassa, Altınözü, Yayladağı, Belen, Payas ve Dörtyol ilçelerimizde hükümetin yerel iktidar temsilcileri uzun yıllardır ne hizmet üretmiş?” diye soran Başkan Savaş, “ Sosyal ve adil bir belediyecilik anlayışıyla tüm ilçelerimize büyük hizmetlerin hepsini yine biz yaptık. Biz halkımıza hiçbir zaman şaşı bakmadık, hep güzel, hep severek baktık. Biz hiçbir hemşerimizi ötekileştirmedik, ayrım yapmadan hizmet etmeye gayret gösterdik. Halkımıza hiçbir zaman siyasi yaklaşmadık. Görüyoruz ki bizim bu sevgimize samimiyetimize halkımız da aynı samimiyet ve sevgiyle karşılık vererek bize güveniyor. Yapacağımız projelerimiz hazır, biz hazırız ve Hatay halkı hazır. Gönüllerimiz bir, kalbimiz hep birlikte atıyor. Şimdi, depremde ve deprem sonrası bizi kaderimize terk edenlere bizi ötekileştirenlere, mahzun ve garip kaldığımızı düşünenlere cevap verme vakti. Bizim Hatay’ı ve ülkeyi sevenler olarak birleşip 31 Mart’ta cevap vermemiz lazım. Depremden bu yana yaşadığımız sorunları hep birlikte aşacağız. Bayrağımızın gölgesinde gönül bağımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Savaş sözlerinin sonunda, adalet ve barış içinde geçecek bir seçim süreci olması temennisinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli