SAVAŞ: TÜRKİYE’NİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR, KAZANACAĞIZ

SAVAŞ: TÜRKİYE’NİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR, KAZANACAĞIZ

ABONE OL
11 Aralık 2022 12:14
SAVAŞ: TÜRKİYE’NİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR, KAZANACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkanlığını Aksaray ve Niğde eski milletvekili Mahmut Öztürk’ün yaptığı Süleyman Demirel Konfederasyon yöneticileri Hatay’da toplandı.

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile bir araya gelen yöneticiler, Hatay’dan Millet İttifakı’na destek mesajı verdi.
Lütfü Savaş, Hatay ve çevre illerde Doğru Yol Partisi’nde görev yapmış, Süleyman Demirel felsefesine yakın eski milletvekilleri, meclis üyeleri, belediye başkanlarını ağırlamaktan memnun olduğunu belirtti.
Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş ve Turgut Özal gibi isimlerin büyük devlet adamı olduğunu söyleyen Savaş, “Bu isimler milletin ihtiyacı olduğu zaman koşarak çalışırlardı. Kibirleri yoktu. Şu anda Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var. Altılı masada siyasi yelpazenin her tarafından isim var. Hepsinin kendi ideolojisi var. Ancak bu isimler için Türkiye’nin idealleri ağır basmış durumda. Kendi ideolojilerini bırakıp ortak akılla Türkiye’yi yukarı taşımak için çalışıyorlar” dedi.


SAVAŞ: TÜRKİYE’NİN YENİ YELKENLERE UFUK AÇMASI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Altı liderin dış politika, tarım, sanayi, hukuk, ekonomi, eğitim gibi tüm başlıklarda çalıştığını dile getiren Savaş, “Artık Türkiye’nin ayağa kalkması için, Türkiye’nin ideali için insanların, bulundukları siyasi yelpazeden sıyrılıp kendi partisini unutup devletimiz ve milletimiz adına ortak akılla hareket etmesi lazım. Millet İttifakı birleşmesi çok önemlidir. Cumhurbaşkanı adayı belli olduktan sonra hem aday hem de siyasi partiler Türkiye’nin kurtuluş reçetesini paylaşacağız. Türkiye’nin yeni yelkenlere ufuk açması için hep birlikte çalışacağız. Artık ya yeniden demokrasiye adım atacağız ya da totaliter rejime doğru gidip Türkiye’nin kaybetmesini seyredeceğiz, ama biz inanıyoruz kazanacağız ” ifadelerini kullandı.
Lütfü Savaş’ın ardından konuşan Doğru Parti Adana İl Başkanı ve Konfederasyonun Akdeniz Bölgesi Federasyon başkanı Muhammet Emin Atasever, Demirel misyonundan gelen temsilciler olarak Millet İttifakı’na destek vereceklerini beyan etti.
ESKİ MMİLLETVEKİLLERNDEN MİLLET İTTİFAKI’NA DESTEK SÖZÜ
Buluşmada Hataylı eski milletvekilleri Abdulkadir Akgöl ve Hasan Akgöl de vardı. Doğru Yol Partisi’nden 20. Dönem Milletvekili olan Abdulkadir Akgöl Millet İttifakı’nın başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Demokrat Parti geleneğinden geldiğini belirten 24. Dönem Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, “Gelenek ve göreneklerimize uyduğu için Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapıyoruz. Süleyman Demirel izinden yürüyenlere olarak göğsümüzü gere gerek Millet İttifakı’na destek vereceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli