“Seçmen: Kurban Bayramı birlik ve beraberliğimizi arttırsın”

“Seçmen: Kurban Bayramı birlik ve beraberliğimizi arttırsın”

ABONE OL
19 Temmuz 2021 15:39
“Seçmen: Kurban Bayramı birlik ve beraberliğimizi arttırsın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yardımcısı Seçmen mesajında, “Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Biz birlikte üzülür, birlikte seviniriz. Biliriz ki, bayramlar dayanışmadır. Biliriz ki, bayramlar kardeşliktir, birliktir. Biliriz ki, bayramlar acılarımızı yüreğimize gömerek sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşmaktır.

Bu Kurban Bayramı`nda da, her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, Antakya halkını birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım. Bugüne kadar her konuda birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli Antakya halkımızın, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek gerçek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek günden istifade edeceklerine inanıyorum.

Kurban Bayramının insanlık adına hayatın her alanında çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü, karanlık yerine aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin ve yardımlaşmanın arttığı, zenginin fakire el uzattığı, gücün adaletinin değil, adaletin gücünün egemen olduğu, bir bayram diliyorum.

Bu vesile ile tüm Müslüman aleminin, Türk ulusunun ve Antakyalı hemşerilerimin, mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli