“Semih Yalçın’dan MHP İl Teşkilatı’na ziyaret”

“Semih Yalçın’dan MHP İl Teşkilatı’na ziyaret”

ABONE OL
18 Aralık 2022 11:09
“Semih Yalçın’dan MHP İl Teşkilatı’na ziyaret”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın bugün gerçekleşecek olan Mersin’deki bölge mitingi öncesinde MHP Hatay İl Teşkilatını ziyaret etti.

Yalçın’ı MHP İl Başkanı Murat Adal, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, MHP il-ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik teşkilatları ve coşkulu kalabalık karşıladı.


Yalçın, partisinin İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. İl Başkanlığı’nda kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa hitap eden Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 18 Aralık Pazar günü Mersin’de miting yapacağını belirterek, mitinge hazırlık kapsamında kente geldiğini söyledi. 2023 seçimlerine çok fazla süre kalmadığını belirten Yalçın, “Bu seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin istikbali ve istiklaliyle çok yakın alakalı.” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ÜLKENİN BİRLİĞİ, BÜTÜNLÜĞÜDÜR

Bugüne kadar çok sayıda ilde açık hava toplantıları gerçekleştirdiklerini aktaran Yalçın, bu toplantılarda partilerinin ve Cumhur İttifakı’nın çalışmalarını anlattıklarını belirtti. 2023 seçimlerinin önemine dikkati çeken Yalçın, şöyle devam etti: “2023 seçimlerine çok fazla bir süre kalmadı. Bu seçimler Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin istikbali ve istiklaliyle çok yakın alakalı. Başlangıçtan beri tesis ettiğimiz Cumhur İttifakı dediğimiz memleket faydasına olan bu anlayışın ayakta durabilmesi, hayatiyetini devam ettirmesi gerekmektedir. Bunu başardığımız takdirde ülkenin geleceğiyle ilgili hiçbir vatandaşımızın endişesi olmayacaktır. Bizce Cumhur İttifakı devam edecektir, kimsenin endişesi olmasın. Bizim zillet tabiriyle ifade ettiğimiz, 6+1 diye numaralandırdığımız bir diğer ittifak bu ülkeye yarar sağlamaz. Bu ülkenin bölünmesi noktasında bir vasıtadır.” Seçimlerle ilgili stratejilerinin net olduğunu, belirten Yalçın, şunları kaydetti: “Birincisi aday olarak gösterdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara seçtirmek. İkincisi de TBMM’de Cumhur İttifakı partilerinin nitelikli çoğunluğu kazanması, elde etmesi. Bu amaca ulaşabilmek içinde her türlü çabayı gösterebileceğimize dava arkadaşlarım emin olsunlar.”
Yalçın, tüm vatandaşları Mersin’de gerçekleşecek olan bölge mitingine davet ederek Hatay’daki programını tamamladı.

ADAL: TEŞKİLATIMIZIN HER ZAMAN EMRİNDEYİZ

MHP İl Başkanı Murat Adal, Semih Yalçın’ın Hatay’a gelmesinden dolayı çok memnun olduğunu belirtti. Adal, yaptığı konuşmada; “Bilge Liderimizin Selamları ile Hatay’ımızı şereflendiren değerli büyüğümüz Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’a ziyaretlerinden dolayı sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha tüm vatandaşlarımızı Mersin’deki bölge mitingimize davet ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli