Sever: Kurban Bayramı İslam alemine hayırlar getirsin

Sever: Kurban Bayramı İslam alemine hayırlar getirsin

ABONE OL
21 Temmuz 2021 13:14
Sever: Kurban Bayramı İslam alemine hayırlar getirsin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öz-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Mehmet Sever, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sever mesajında, millet olma bilincini tazeleyen, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma duygularını zirveye taşıyan, bereketiyle gönülleri besleyen Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve sevincini yaşadıklarını ifade etti.

İbadet ve sevinç kaynağı Kurban Bayramı’nın millet olma bilincini güçlendirdiğini ve kalben yakın olmayı sağladığını belirten Sever, şunları kaydetti:

“Bu Kurban Bayramı’nın insanlığı büyük sıkıntılarla baş başa bırakan koronavirüs salgınının etkisi altında idrak ettiğimiz son bayramımız olmasını diliyorum. Kendimiz, ailemiz ve çevremiz için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim. Tıpkı salgın öncesi dönemde olduğu gibi büyüklerimizin ellerini öpeceğimiz, birbirimize sıkı sıkıya sarılacağımız sağlıklı günlerin yakın olmasını yüce Mevla’mdan niyaz ediyorum.

Kurban Bayramı için yollara çıkan tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına harfiyen uymalarını istirham ediyor, yollarının açık olmasını diliyorum. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun şekilde idrak etmeli, ihtiyaç sahiplerini gözetmeli ve onların yanında olmalıyız.

Bizleri manevi iklimiyle kuşatan mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum.”

En az 10 karakter gerekli