“SGK Hatay’da 2022 yılı değerlendirildi”

“SGK Hatay’da 2022 yılı değerlendirildi”

ABONE OL
7 Ocak 2023 22:47
“SGK Hatay’da 2022 yılı değerlendirildi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürlüğü’nde 2023 yılı ilk toplantısında geride kalan yılın performans verileri değerlendirildi.
SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri de katıldı. EYT yoğunluğunun yaşandığı kurumun çalışmalarından memnun olduğunu belirten Müdür Bal, bu yoğunluğun önüne geçilmesi için alınabilecek tedbirlerin değerlendirildiği toplantının oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Toplantıda İl Müdürlüğü Aralık ayı performans karnesinin değerlendirilmesi ve EYT’nin gündeme gelmesi ile birlikte yoğunlaşan; askerlik, doğum, yurtdışı vb. borçlanmalar ile hizmet birleştirme, gün tespiti vb. başvurular kapsamında alınacak tedbirler, sorunlar ve çözüm önerileri görüşülerek karara bağlandı.
BAL: KAPSAMLI DEĞERLENDİRME YAPTIK
SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal toplantıyla ilgili açııklamasında; “İl Müdürlüğünce her ay düzenli olarak yapılan merkez müdürlükleri istişare toplantısı 06 Ocak 2022 tarihinde İl Müdürlüğü toplantı salonunda, İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda; İl Müdürlüğümüz aralık ayı performans karnesinin değerlendirilmesi ve EYT ’nin gündeme gelmesi ile birlikte yoğunlaşan; askerlik, doğum, yurtdışı vb. borçlanmalar ile hizmet birleştirme, gün tespiti vb. başvurular kapsamında alınacak tedbirler, sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi konularında kapsamlı bir değerlendirme yaptık” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli