“SGK Hatay’da durum değerlendirme toplantısı”

“SGK Hatay’da durum değerlendirme toplantısı”

ABONE OL
9 Kasım 2021 21:26
“SGK Hatay’da durum değerlendirme toplantısı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Müdürlüğü’nü Hamit Bal’ın yaptığı Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürlüğü bünyesinde istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Hamit Bal başkanlığındaki toplantıya birim müdürleri katıldı. Toplantıda İl müdürlüğü performans ve karne uygulaması değerlendirildi. EBAYS projesi-arşiv tarama sistemi iş ve işlemlerinde devam eden süreç değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda vatandaşların işlemlerinin kolaylaştırılması amacıyla da önemli kararlar alındı.

BAL: KAPSAMLI DEĞERLENDİRMELER YAPTIK

Müdür Hamit Bal, “İl Müdürlüğümüzce her ay düzenli olarak yapılan merkez müdürlükleri istişare toplantısı 9 Kasım 2021 tarihinde İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda; İl Müdürlüğümüz performans ve karne uygulamasının değerlendirilmesi, EBAYS Projesi-Arşiv Tarama Sistemi iş ve işlemlerinde devam eden sürecin değerlendirilmesi ile kurumumuzun diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı bir değerlendirme yaptık” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli