“SGK Hatay’da merkez müdürleri toplandı”

“SGK Hatay’da merkez müdürleri toplandı”

ABONE OL
7 Ekim 2021 13:48
“SGK Hatay’da merkez müdürleri toplandı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürlüğü’nde rutin olarak gerçekleşen merkez müdürlükleri istişare toplantısı SGK İl Müdürü Hamit Bal başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıda SGK İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen projelerin yanı sıra performans ve karne uygulamasının değerlendirilmesi, EBAYS Projesi-Arşiv Tarama Sistemi iş ve işlemlerinde devam eden sürecin değerlendirilmesi, 7326 sayılı yapılandırma sonuçları, yapılandırmaya müracaat etmeyen işverenler ile ilgili yapılacak işlemler ile kurumun diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı bir değerlendirmeler yapıldı.

İl Müdürü Hamit Bal, toplantıya katılan tüm merkez müdürlerine teşekkür ederek daha koordineli çalışmalarla Hatay’da çok daha önemli mesafeler kat edilebileceğini belirtti.

BAL: KAPSAMLI DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK

Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müdürü Hamit Bal, “İl Müdürlüğümüzce her ay düzenli olarak yapılan merkez müdürlükleri istişare toplantısı İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda; İl Müdürlüğümüz performans ve karne uygulamasın değerlendirilmesi, EBAYS Projesi-Arşiv Tarama Sistemi iş ve işlemlerinde devam eden sürecin değerlendirilmesi, 7326 sayılı yapılandırma sonuçları, yapılandırmaya müracaat etmeyen işverenler ile ilgili yapılacak işlemler ile kurumumuzun diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı bir değerlendirme yaptık” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli