ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

ABONE OL
23 Kasım 2022 09:03
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Şırnak İlinin Kızılsu Köyünde gönüllü 9 Öğretmenin Kurduğu GÖNÜL Dershanesi, Ünlü Sanatçımız Alişan’ın “ALİŞAN İLE HAYATA GÜLÜMSE” program haber müdürü Hüseyin Hatun ve ekibinin Şırnak’ta program çekimleri sırasında ekibe, “Dershanenin kitap ve kırtasiye malzemelerine ihtiyaçlarının olduğunu dile getirmiş ve ekipte bu talebi Başkan YAVUZ’A iletmişti.

Bu talebin kendisine iletilmesi ile harekete geçen Başkan YAVUZ; “Konuyla ilgili Temizlik İşleri Ömer Faruk Güder’e verdiği özel talimatlar doğrultusunda, Şırnak’lı öğrencilere Matematik, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleri için 240 adet soru bankası kitapları, Kırtasiye malzemeleri, tahta kalemi ve mürekkep gönderildi.

Kitaplar ve Kırtasiye Malzemeleri ellerine ulaşan öğrenciler, eğitimlerine sağladıkları katkılardan dolayı Başkan Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Konuyla ilgili kısa açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Öncelikle Gönüllü öğretmenlerimize bu anlam yüklü davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Eğitim, Öğretim ve özellikle de öğrencilerimiz Ülke geleceğimizin teminatıdır. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların hat safhalarda olduğu bu dönemlerde bu her zamankinden daha fazla önem kazanmıştır.

Ayrıca bu fırsatın bizlere verilmesinde emeği olan Sanatçımız Alişan başta olmak üzere bütün ekibine teşekkür ederim. Şırnak Kızılsu Köyünde eğitim – öğretim gören öğrencilerimize, Gönül Dershanesinin Gönüllü kutsal öğretmenlerimize bundan sonra rutin olarak kitap ve kırtasiye ile birlikte her ne desteğe ihtiyaçları var ise göndermeye devam edeceğiz. Ve özellikle bilmelerini isterim ki Ayhan YAVUZ her daim yanlarında olacaktır.” Dedi.

Gönüllü Öğretmenlerimiz: Ercan Kayan, Mehmet Danış, Hicret Bilik, Cüneyt KAYAN, Veysel ERGİN, Selman Arat, Ahmet Kahraman, Doğukan Gürses, Sercan Kayan.

En az 10 karakter gerekli