Usta oyuncu Sumru Yavrucuk’un ses getiren tek kişilik komedi oyunu “Shirley”, Antakya EXPO alanında izleyiciyle buluştu.

Tek kişilik performansı ile iki perde boyunca izleyicileri Shirley Valentine’nin kendini keşfediş ve hayatının iplerini yeniden ele alışının hayranlık uyandıran öyküsünü anlatan Yavrucuk’a oyun süresince müzikleriyle Selmin Artemiz eşlik etti.
Oyun esnasında yer yer izleyiciyle interaktif etkileşimin yaşandığı gecenin sonunda tiyatroseverler ikiliyi dakikalarca ayakta alkışladı.

Oyun sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya, bu kadar başarılı sanatçıları Hatay’da görmekten mutluluk duyduklarını dile getirerek Sumru Yavrucuk’a çiçek hediye etti. Oyun, 31 Mayıs Salı saat 21.00’de Arsuz EXPO Meydan Sahnesinde izleyiciyle bir araya gelecek.

GENEL
16 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025GÜNDEM
16 Aralık 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47833 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8471 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8145 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7257 kez okundu