“Tecimen, Antakya’da sorunsuz eğitim için çalışıyor”

“Tecimen, Antakya’da sorunsuz eğitim için çalışıyor”

ABONE OL
23 Ekim 2022 20:20
“Tecimen, Antakya’da sorunsuz eğitim için çalışıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Antakya genelinde sorunsuz eğitim için çalışmalarını sürdürüyor.


Antakya’da okulların yönetici ve öğretmenleri ile irtibatını sıkı tutan Tecimen, her ziyaret ettiği kurumda öğretmenlerle toplantılar yaparak süreçlere hakimiyetini sürdürüyor. Eğitimde kalitenin artması için yaptığı çalışmaların yanı sıra eğitimde sosyal projelerin de artması için çeşitli kurumlarla işbirliğine giden Tecimen, öğrencilere sosyalleşme imkanı da sağlıyor.

BAŞARILI ÖĞRETMENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Müdür Tecimen, ilçede projelerle fark yaratan öğretmenlere desteklerini sürdürüyor. Eğitimcilerin de bakış açılarını değiştiren çeşitli etkinliklere katılmaları yönünde sürekli teşviklerde bulunan Tecimen, projelerde başarılı olan eğitimcileri de ödüllendiriyor. Bu kapsamda 2021 Yılı E-twining Ödülleri kapsamında Ulusal ve Avrupa Kalite ödülünü eğitimciler Recep Kahan, İngilizce Öğretmeni Şevval Yılmaz ve Psikolojik Danışman Esra Koçak almaya hak kazandı. Eğitimcilere her daim tam destek veren Tecimen, alınan ödüllerle gururlanırken, öğretmenleri de ilk tebrik eden isim oldu.

PROMOSYON SORUNUNA EN ETKİN ÇÖZÜM TECİMEN’DEN

Öğretmenlerin bankalardan elde edeceği promosyon miktarının çözümünde de en etkin rolü oynayan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen oldu. Antakya’da en fazla üye sayısına sahip STK’ların başkanlarını ağırlayan Tecimen, soruna çözüm bularak eğitim camiasından takdir topladı. Gecesini gündüzüne katarak öğrencileri için çalışan eğitim camiasının emekçilerinin haklarını koruyan Tecimen’e tüm STK başkanları da teşekkür etti.

OKUL ZİYARETLERİ HIZ KESMİYOR

Ahmet Tecimen, okul ziyaretlerini de aksatmadan sürdürüyor. Tecimen, bu kapsamda kentin önemli iki kurumu olan Ovakent Yıldırım Beyazıt Ortaokulunu ve TOKİ Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde Tecimen’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile birlikte ilçe milli eğitim şube müdürleri de hazır bulundu. Sınıfları gezerek öğretmenlerle eğitim-öğretim üzerine bilgi alışverişinde bulunan Tecimen, öğrencilerle de eğitimin gündemine yönelik sohbetlerde bulundu. Okulların tüm ihtiyaçlarını da yerinde tespit eden Tecimen, her türlü ihtiyaçta okulların yanlarında olduklarını kaydetti.

ÖĞRETMENLERDEN TECİMEN’E ANLAMLI HEDİYE

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, eğitimcileri ağırlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda “Düşlerden Gerçeğe” Görsel Sanatlar Öğretmenleri Proje Komisyon Grubu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’i ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Eğitimciler, ziyaretin anısına Antakya sokaklarını tasvir eden hediyelerini Tecimen’e takdim ederek kabulünden dolayı teşekkür ettiler.

Müdür Tecimen, tüm eğitim camiasına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek çalışmalara Antakya’da eğitimin kalitesini arttırmak için devam edeceklerini ifadelerine ekledi.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli