Tecimen’den sıfır atık projesini tam not

Tecimen’den sıfır atık projesini tam not

ABONE OL
20 Mayıs 2022 08:56
Tecimen’den sıfır atık projesini tam not
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında, Haydar Mursaloğlu İlkokulu’nda sergi açıldı.

Serginin açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şanal, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BOLATAN: ATIK MALZEMELERDEN ELDE EDİLEN ÜRÜNLERİ SERGİLEDİK

Sergi açılışında bilgi veren Haydar Mursaloğlu İlkokulu Müdürü İbrahim Bolatan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğümüzün destekleri ile atık malzemelerden üretilen birçok ürünü bugün okulumuzda sergiledik. Amacımız atıkların kontrol altına alınması ve gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye bırakılması” dedi. Okul proje danışman öğretmeni Gamze Hezan’a teşekkür etti.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şanal projeye katılım sağlayan ve ürünleri dereceye giren öğrenciler 2/G sınıfından Elif Şişlioğlu’na, 3/H sınıfından Fatma Zehra Göyce’ye ve 1/H sınıfından Hayrunnisa Genç’e ödüllerini takdim etti.

En az 10 karakter gerekli