Erten Elektronik
Erten Elektronik
TEKGÜZEL: 2024 HERKESE SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRSİN

TEKGÜZEL: 2024 HERKESE SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRSİN

ABONE OL
31 Aralık 2023 15:02
TEKGÜZEL: 2024 HERKESE SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRSİN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel, acı hatıralarla geçen 2023’ü geride bırakırken, 2024 yılının herkese sağlık ve mutluluk getirmesi temennilerini iletti.

Başkan Tekgüzel yayınladığı mesajda; “Yeni bir yıla girmenin heyecanını ve umudunu yaşarken, geride bıraktığımız 2023 yılının zorlukları ve acıları da hatırlamak önemlidir. Bu nedenle, yeni yıl mesajımızda, şehitlerimizi, depremzedeleri ve Gazze operasyonunda hayatını kaybedenleri anmak ve onlara olan saygımızı ifade etmek istiyorum. 2023 yılında, vatanımız için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların fedakarlıkları ve cesaretleri, milletimizin birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmiştir. Şehitlerimizin ailelerine sabır ve metanet diliyor, onları her zaman kalbimizin en derin köşesinde tutacağımızı belirtmek istiyorum. Aynı şekilde, depremlerle sarsılan bölgelerde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı da anmak istiyorum. Depremler, ülkemizin doğal bir gerçeği olsa da, kaybettiğimiz her can, yüreklerimizi dağlamaktadır. Depremzedelere yardım eli uzatan, kurtarma çalışmalarında emek veren tüm ekiplere ve gönüllülere teşekkür etmek istiyorum.

HUZURLU BİR 2024 GEÇİRMENİZİ TEMENNİ EDERİM

Birlikte dayanışma içinde hareket ederek, depremlere karşı daha güvenli bir gelecek inşa etmeliyiz. Ayrıca, Gazze operasyonunda hayatını kaybeden masum insanları da anmamız gerekiyor. İnsanlık adına acı bir sayfa olan bu operasyon, yüreklerimizi sızlatmıştır. İnsanların yaşama hakkını savunmak ve barışı tesis etmek için çaba göstermeliyiz. Bu vesileyle, Gazze’deki kardeşlerimize ve tüm dünyadaki mazlum halklara destek olma çağrısında bulunuyorum. Yeni bir yıla girerken, yaşadığımız zorlukları ve acıları unutmamalı, bunlardan dersler çıkarmalıyız. Birlikte dayanışma içinde hareket ettiğimizde, her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Yeni yılda, birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyorum. 2024 yılında, daha adil, daha güvenli ve daha huzurlu bir toplum için mücadelemizi sürdüreceğiz. Sendika olarak, üyelerimizin haklarını korumak, çalışma koşullarını iyileştirmek ve toplumun refahını artırmak için var gücümüzle çalışacağız. Yeni yılın getirdiği umut ve heyecanla, tüm üyelerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir 2024 geçirmenizi temenni ederim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli