TEKGÜZEL: BURADAYDIK VE HEP BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

TEKGÜZEL: BURADAYDIK VE HEP BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

ABONE OL
23 Mayıs 2023 17:55
TEKGÜZEL: BURADAYDIK VE HEP BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sağlık Sen Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel, 28 Mayıs’ta 2. turu gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sendika üyelerini davet etti.

Başkan Tekgüzel, sendika üyelerine yönelik yaptığı açıklamada, “Anadolu’ya ayak basan Alparslan ruhuyla, Fatihin İstanbul’u fethettiği ruhla, düşman işgali altındaki ülkeyi işgalden kurtaran Atatürk’ün yürüttüğü mücadele ruhuyla, Kurucumuz M.Akif İnan’ın felsefesiyle biz zaten buradaydık; Ülkemizin atlattığı tüm badirelerde darbelerde darbe girişimlerinde hep demokrasinin ve milletimizin yanında yer aldık Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara karşı hep Devletimizin yanında olduk. Çok iyi biliyoruz ki yirmi yıldır Cumhuriyet tarihimiz boyunca ihmal edilen yapılmayan alt yapısal icraatlar neredeyse bitti bundan sonra çalışanın refahı için daha çok pay ayrılacağı bir döneme giriyoruz.

İSTANBUL’UN FETHİNİ ANLAMLI HALE GETİRMEK BİZİM ELİMİZDE

Savunma sanayii teknolojik ve ağır sanayi yatırımları ihraç edilecek seviyelere geldi, ülkemizdeki enerji yatırımlarının cari açığı kapatacağı ve bu payın refah seviyemize etki edeceği malumdur. Büyük Türkiye Yüzyılı başlamıştır ve kimse buna engel olamayacaktır. Erdemli bir hareketin değerli temsilcileri “Sakın bir çiviyi küçümseme. Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan orduyu, bir ordu koca bir ülkeyi kurtarır…” düsturuyla henüz biten bir seçim olmadığını ve önümüzdeki ikinci tur seçimlerinin önemini belirtmek isteriz. Değerli üyelerimiz 28 Mayıs günü sandığa giderek ‘Zulüm 1453’te başladı’ diyen zihniyete biz zaten buradaydık diyerek 29 Mayıs İstanbul’un Fethini daha anlamlı hale getirmek bizim elimizde. Tüm erdemli üyelerimizi biz zaten buradaydık diyerek Pazar günü oy kullanmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli