Teksöz: Her zaman şoför esnafımızın yanındayız

Teksöz: Her zaman şoför esnafımızın yanındayız

ABONE OL
30 Kasım 2021 15:22
Teksöz: Her zaman şoför esnafımızın yanındayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, Otobüste, takside, tırda ve diğer tüm ulaşım araçlarında, direksiyon başında mesai yaparak helal rızık peşinde olan tüm şoför camiamızın Dünya Şoförler Günü kutlu olsun” dedi.

Şoförlerin hizmet sektöründe büyük bir rol oynadığına vurgu yapan Teksöz, “Şoförlerin gece gündüz demeden kutsal bir görev icra ettiklerini belirterek sabahın ilk ışıklarından itibaren gecenin geç saatlerine kadar çalışan evinden, eşinden, çocuğundan uzak, fedakârca çalışmanın adıdır şoförlük.

Şoförlük, insanları sevdiklerine güven içinde ulaştıran bir meslektir. Bu nedenle en az diğer onurlu meslekler kadar kutsaldır. Direksiyon başında sadece insan değil sorumluluk da taşıyan tüm şoförlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Milletimize hizmet eden her esnafımızın olduğu gibi şoförlük yaparak geçimini sağlayan ve milletimize 7 gün 24 saat hizmet eden şoför esnafımızın da yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Zor şartlar altında mesleğini ifa etmeye çalışan doğumdan ölüme, hayatın her evresinde var olan şoförlerimize kazasız, belasız, hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Bu vesileyle bir kez daha tüm şoförlerimizin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü tebrik ediyor, ebediyete irtihal etmiş şoförlerimize ise Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli