“Teksöz şeref konuğu Bilecik’i ağırladı”

“Teksöz şeref konuğu Bilecik’i ağırladı”

ABONE OL
16 Haziran 2022 19:28
“Teksöz şeref konuğu Bilecik’i ağırladı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hataylı iş insanı Erol Bilecik ile programlara katıldı ve Bilecik’i HESOB’da ağırladı.

Şeref misafiri olarak değerlendirdiği iş insanı Erol Bilecik ile ilk olarak Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezuniyet töreni programına katılan Teksöz, öğrencilerin mutluluklarına da ortak oldu.

Mesleki eğitimi önemseyen Başkan Teksöz, üreten Türkiye için iyi yetişmiş insanlara ihtiyaç olduğunu belirterek tüm mezunlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

BİLECİK VE TEKSÖZ ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Adını verdiği okuldaki mezuniyet törenlerine her sene katılarak öğrencilerin mutluluklarına ortak olan Bilecik, bu yıl da mezuniyet törenine katılmayı ihmal etmedi. HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile programa katılan Teksöz, öğrencilerle de sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

BİLECİK’TEN TEKSÖZ’E NEZAKET ZİYARETİ

Yakın zamanda HESOB seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Abdulkadir Teksöz’ü Erol Bilecik de ziyaret etti. Ziyarette Bilecik ailesinden İnci Bilecik, Birten Bilecik ve Kemal Bilecik de yer aldı. İş insanı Bilecik, çalışmalarını takdir ettiği HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e görevinde muvaffakiyetler diledi.

Bilecik, ziyaretin anısına “Türk Basınında ATATÜRK” adlı değerli eseri Teksöz’e hediye etti. Teksöz, ziyaretlerinden dolayı Bilecik ailesine teşekkürlerini sundu. Ziyaret iyi dilek ve temennilerin sunulduğu samimi bir ortamda sona erdi.

Haber: Hikmet OTUZBİR

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli