“Teksöz, TESK yönetim kurulu toplantısına katıldı”

“Teksöz, TESK yönetim kurulu toplantısına katıldı”

ABONE OL
1 Aralık 2022 10:50
“Teksöz, TESK yönetim kurulu toplantısına katıldı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

TESK Yönetim Kurulu üyesi ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antalya’da gerçekleştirilen TESK yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun 21. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Bendevi Palandöken, rakiplerine büyük fark atarak yeniden TESK Genel Başkanlığına seçildi. Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz de Hatay’ı temsilen yönetimde yer almıştı.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU ANTALYA’DA TOPLANDI

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu, seçim ardından Antalya’da düzenlenen Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısında bir araya geldi. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığında gerçekleştirilen kurul toplantısında TESK yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Toplantı ardından sosyal medyadan paylaşım yapan Başkan Teksöz; “TESK Yönetim ve Denetim Kurulu toplantımızı, TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken başkanlığında Antalya ilimizde birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Toplantımız esnaf ve sanatkarlarımıza, tüm teşkilatımıza hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli