TOSYALI HOLDİNG DEPREMZEDELERİN YANINDA

TOSYALI HOLDİNG DEPREMZEDELERİN YANINDA

ABONE OL
22 Mayıs 2023 10:57
TOSYALI HOLDİNG DEPREMZEDELERİN YANINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok etkilenen illerden Hatay’da Tosyalı Holding, İskenderunlu depremzedelere 8 bin kişiye sıcak yemek desteğini sürdürüyor.

Yaklaşık 3.5 aydır tüm fabrika mutfaklarında gece gündüz sıcak yemek ve ekmek üreterek depremzede vatandaşlara beslenme desteği sağlayan Tosyalı Holding çalışanları, Fuat Tosyalı’nın talimatıyla sahadaki varlığını her daim hissettiriyor.

8 BİN KİŞİYE YEMEK YARDIMI YAPILIYOR

AFAD ve Kızılay koordinasyonuyla İskenderun’daki iki mahallede günde 8 bin kişilik yemek ve mobil fırın ile çadır kentlerde 20 bin kişilik ekmek ihtiyacını karşıladıklarını söyleyen Tosyalı Holding İdari İşler Uzmanı Mustafa Çelik, “Tosyalı Holding olarak 3M Garden’de 8 bin kişilik yemek dağıtımız devam ediyor. Benzer yemek yardımımızı da eski hal pazarındaki çadır kentte yapıyoruz. Burada depremzedelerimize günlük 1800 kişilik yemek dağıtıyoruz. Ayrıca, Mobil fırınımızda 20-22 bin kapasiteli ekmek üretimimiz bulunmaktadır. Bu ekmeği İskenderun’un ihtiyaç noktalarına dağıtıyoruz. Tosyalı Holding olarak depremzedelerimizin yanındayız” dedi.

En az 10 karakter gerekli