Tosyalı’dan Jandarma teşkilatına pasta sürprizi

Tosyalı’dan Jandarma teşkilatına pasta sürprizi

ABONE OL
15 Haziran 2022 11:30
Tosyalı’dan Jandarma teşkilatına pasta sürprizi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 183.Yıl Dönümü dolayısıyla jandarma teşkilatı ile birlikte pasta kesti.

İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım tarafından kapıda karşılanan Başkan Tosyalı, teşkilatta görev yapan personeli tek tek kutlarken, “Jandarma Teşkilatımız halkımızın sırtını güvenle yasladığı bir dağdır” dedi.

TOSYALI: SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ

Terör, kaçakçılık, uyuşturucu, insan kaçakçılığı, trafik terörü ile mücadele eden, suçlulara göz açtırmayan, başarılarıyla sadece ülke içinde değil, uluslararası alanda da saygı uyandıran Jandarma Teşkilatı’nın her geçen gün gücüne güç kattığını ifade eden Başkan Tosyalı, “Mazisi şan ve şerefle dolu 183 yıldır ülkemize fedakarca ve kahramanca hizmet eden Jandarma Teşkilatı’mızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Gazilerimizi şükranla anıyorum” dedi.

İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım ve jandarma personeli ile pasta kesen Başkan Tosyalı, ‘Sizinle gurur duyuyoruz’ dedi.

İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım da gerçekleşen ziyaretten ve jestinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ederek, Jandarma Teşkilatı’nın daha nice yıllar varolmaya devam edeceğinin altını çizdi.

En az 10 karakter gerekli