ÜLKÜ OCAKLARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

ÜLKÜ OCAKLARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

ABONE OL
2 Haziran 2023 09:50
ÜLKÜ OCAKLARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asrın felaketinin ilk dakikalarından itibaren insanüstü çaba ile yaraları sarmaya çalışan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı depremzede minikleri ziyaret ederek yüzlerini güldürdü.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları ile bir an durmaksızın faaliyetlerini sürdüren Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ile Ülkücüler ve Asenalar Büyükdalyan Konteyner Kent’te ikamet eden çocukları ziyaret ederek onlara keyifli zamanlar yaşattılar.

Sevimli maskotların da eşlik ettikleri ziyarette Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in ellerinden boyama kitapları, boya kalemleri ve çeşitli oyuncaklar alan miniklerin mutlulukları yüzlerinden okunurken Asena ablalarının hamarat elleri ile yüz boyamalar yaptıkları çocukların keyifleri görülmeye değerdi.

DÖNER: BİZ BURADAN AYRILIRSAK HAK BİZE KÜSER

7’den 70’e tüm depremzedelerin yanında olmaya devam ettiklerini ifade eden Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamada: ”Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak Büyükdalyan Konteyner Kent’te ikamet eden geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hem eğlendirdik hem de çocuklarımıza eğitici oyuncak dağıtımı yaptık. Emeği geçen tüm ülkücü ve asena kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz buradan ayrılırsak hak bize küser” dedi.

ÖĞRENCİLER VE VELİLERDEN ÜLKÜCÜLERE TEŞEKKÜR

Etkinlikte çocuklarını yalnız bırakmayan ve eğlendikleri görülen veliler, çocuklarının yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak adına ziyareti gerçekleştiren Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner başta olmak üzere Ülkücüler ve Asenalara şükranlarını sundular.

En az 10 karakter gerekli