ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLAMASI

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLAMASI

ABONE OL
6 Mayıs 2024 10:12
ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla vatandaşlar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek program gerçekleştirdi.

Türkçülük günü her sene 3 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Türkçülük Günü, Nihal Atsız, Zeki Velidi Togan, Nejdet Sançar, Reha Oğuz, Alparslan Türkeş gibi dönemin siyasetinde ünlü isimlerinin yargılandığı ve dönemin ünlü yazarlarından Sabahattin Ali gibi isimlerin davacı olduğu 3 Mayıs 1945 yılında “Ankara Nümayişi”ni anmak amacıyla kutlanmaya başladı.

DÖNER: TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDERİM

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, yaptığı açıklamada; “Programımıza katılım sağlayan MHP Hatay İl Başkanımız M. Fevzi Altay’a, Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanımız Ömer Solğun’a, geçmiş dönem Şirince Ülkü Ocakları Başkanımız Ahmet Akbaş’a, Hatay Medeniyetler Federasyon Başkanı Mustafa Avcıoğlun’a, HBB Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Şube Müdürü Abdullah Dağ’a, Şirince Mahalle Muhtarı Ahmet Umarlar’a, Karaali Bölüğü Mahalle Muhtarı Nuriye Türkmen’e, Kuyulu Mahalle Muhtarı Hasan Kurt’a, İlçe Ocak Başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Programda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarıma ve Hatay Büyükşehir Belediyesi mehteran takımına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ateşin yakılıp temsili olarak demirin dövülmesinin ardından programın sonunda katılımcılara ikramlar yapıldı.

En az 10 karakter gerekli