ÜLKÜCÜLÜĞÜN VÜCUT BULMUŞ HALİ “ALİHAN DÖNER”

ÜLKÜCÜLÜĞÜN VÜCUT BULMUŞ HALİ “ALİHAN DÖNER”

ABONE OL
18 Nisan 2024 18:03
ÜLKÜCÜLÜĞÜN VÜCUT BULMUŞ HALİ “ALİHAN DÖNER”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner, ülkücü hareketin ve lider Dr. Devlet Bahçeli’nin daima izinde olduğunu dile getirdi.

Özellikle deprem felaketinden bu yana yaptığı çalışmalarla Türkiye kamuoyunun takdirini kazanan Başkan Döner, 31 Mat seçimlerinde de yaptığı konuşmalarla seçimin seyrinin değişmesinde önemli rol oynadı. Başkan Döner, son olarak yaptığı paylaşımında Milliyetçi Hareket Partisi’nin bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin bir adım gerisinde, bir ömür emrinde olduğunu dile getirdi.

“BİR ADIM GERİNİZDE, BİR ÖMÜR EMRİNİZDEYİZ”

Kendisini ülkücü olarak tanımlayan tüm vatandaşlara da çağrıda bulunan Başkan Döner paylaşımında, “Ülkü bir adanmışlık ve eşsiz bir tutkuysa, o halde istismarcılara ve ülkücülükten geçinenlere karşı çok dikkatli olunuz. Sadakati cebindeki bozuk parayla özdeş gören, her olay karşısında kıvraklıklar sergileyen ve bunu da şartların gereği olarak yorumlayanların sözlerine uyanıklık gösteriniz. Hepinizin Türk tarihinin sorumluluğunu kalbinizde ve kafanızda taşıdığına inanıyorum. Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bir adım gerinizde, bir ömür emrinizdeyiz Sayın Genel Başkanım” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli