UltrAslan Hatay Olası Şampiyonluğu Kutlamayacak!

UltrAslan Hatay Olası Şampiyonluğu Kutlamayacak!

ABONE OL
24 Mayıs 2023 14:38
UltrAslan Hatay Olası Şampiyonluğu Kutlamayacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da, Galatasaray taraftarı olası şampiyonluğu kutlamayacak.

Ligde son haftalara girilirken liderliğini sürdüren Sarı Kırmızılılar, şampiyonluğa çok yakınken, Hatay’da bulunan UltrAslan Hatay yönetimi, hiç bir şekilde şampiyonluk kutlamasının yapılmayacağını duyurdu.

DAHA GÜZEL YARINLARDA BULUŞACAĞIZ

Yapılan duyuruda, “06.02.2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde akabinde Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş ve depremler Hatay ilimiz ve çevre illerimizde de hissedilmiş olup, ilimiz ilçelerinde ve Antakya merkez ilçesinde büyük yıkımlar meydana gelmiştir. Böylesine büyük bir acının yaşandığı bu dönemde, cenazelerimize ve cenaze sahiplerine olan saygımızdan, kendi yaşadığımız acılardan dolayı ultrAslan Hatay olarak ilimizin hiçbir ilçesi ve sokaklarında olası bir Galatasaray şampiyonluğunda şampiyonluk kutlaması yapılmayacaktır. Cenaze varken düğün yapmak bizim kültürümüzde olan bir durum değildir. Kutlamaya çıkacak olanlar olursa bizimle alakası olmayıp, münferit kişiler olduğunu belirtmek isteriz. Şehrimizin tamamen yıkıldığı bu dönemde tek derdimiz yaralarımızı bir an sarabilmektir. Daha güzel yarınlarda daha güzel kutlamalarda buluşacağız” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli