Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hassa ilçesinde yapılması planlanan projeler ve proje alanlarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Hassa Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Karataş’tan ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Doğan sonrasında yapımı planlanan Hassa Devlet Hastanesi inşaat alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Hassa Haydarlar Volkanik Gölü ve çevresi ile Hassa Öğretmenevinde incelemeler de bulunan Vali Doğan ardından beraberindeki heyet ile birlikte, Zeytindalı Kadın Girişimi Öğretim ve İşletme Kooperatifi ile Hassa Millet Bahçesi alanını ziyaret etti.

JANDARMA KOMUTANLIĞINA ZİYARET
Vali Doğan, Hassa dönüşü Kırıkhan ilçemizde bulunan Topboğazı Jandarma uygulama noktasını ziyaret ederek, güvenlik güçlerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaret ve incelemelerde Vali Doğan’a Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

GENEL
02 Aralık 2025KÖŞE YAZILARI
02 Aralık 2025GÜNDEM
02 Aralık 2025GÜNDEM
02 Aralık 2025GÜNDEM
02 Aralık 2025GÜNDEM
02 Aralık 2025GÜNDEM
02 Aralık 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47795 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8233 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8123 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7229 kez okundu