VALİ DOĞAN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

VALİ DOĞAN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

ABONE OL
6 Aralık 2022 23:26
VALİ DOĞAN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yoğun gündem arasında makamında çeşitli kurum, kuruluş amirlerini ve her kesimden vatandaşı ağırlamaya devam ediyor.


Devletin her daim şefkatli yüzünü Hatay’da başarıyla temsil eden Vali Rahmi Doğan, Bahçeşehir Koleji öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti. Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, “Bilgi çağı olarak nitelendirilen çağımızda, geleceğimizin teminatı siz gençlerimize önemli görevler düşmekte. Bu doğrultuda, Türkiye Cumhuriyeti Devletini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için değerli öğretmenlerinizin ışığında çok çalışmalı ve gayret göstermelisiniz. Sizlerin nezdinde tüm öğrencilerimize eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Öğretmen ve öğrenciler ise nazik kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.


BÜYÜKELÇİLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Litvanya Büyükelçisi Ricardas Degutis, Letonya Büyükelçisi Peteris Vaivars ve Estonya Büyükelçisi Annely Kolk’u makamında kabul etti. Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, bir süre misafirleriyle sohbet eden Vali Doğan, “Sizleri ülkemizin güzide şehri, tarihin ilk yerleşim merkezlerinden biri olan, birçok kültürden ve inançtan insanın kardeşlik ve hoşgörü duyguları içerisinde bir arada yaşadığı kadim şehir Hatay’da ağırlamaktan mutluluk duydum.” dedi. Litvanya, Letonya ve Estonya’nın Büyükelçileri ise nazik kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti. Heyete Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Devrim Öztürk’te eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli