Vali Doğan’dan İskenderun temasları

Vali Doğan’dan İskenderun temasları

ABONE OL
15 Aralık 2022 09:24
Vali Doğan’dan İskenderun temasları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun’da inceleme gerçekleştirdi.

İlk olarak İskenderun ilçemizde restorasyon çalışmaları devam eden ve Arkeoloji Müzesi’ne dönüştürülecek olan Eski Kaymakamlık binasında incelemelerde bulunan Vali Doğan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akabinde beraberindeki heyet ile birlikte İskenderun ilçemizde eğitim-öğretime devam edilmekte olan Mithatpaşa İlkokulunu ziyaret ederek minik öğrencilerimizle yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Vali Doğan, daha sonra tarihi İskenderun Halk Kütüphane binasında incelemelerde bulundu.

AKAD’A ZİYARET

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun ilçemizde faaliyet gösteren İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği’ni ziyaret etti.

İskenderun’da gerçekleşen ziyarette, Dernek Başkanı Nihat Yenmiş ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Doğan, “Kadim şehir Hatay, birçok kültürden ve inançtan insanın bir arada kardeşlik ve hoşgörü iklimi içerisinde yaşadığı bir şehirdir. Asırlardır aynı kardeşlik ve hoşgörü duygularından beslenen, bir arada huzur ve mutluluk içerisinde yaşamamıza imkan veren bu zenginliğimizi gelecek nesillere de aktarmak asli görevimiz olmalıdır.” dedi. Başkan Yenmiş ise ziyaretinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli