Erten Elektronik
Erten Elektronik
VALİ MASATLI, SGK HEYETİNİ KABUL ETTİ

VALİ MASATLI, SGK HEYETİNİ KABUL ETTİ

ABONE OL
15 Mayıs 2024 17:15
VALİ MASATLI, SGK HEYETİNİ KABUL ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) kuruluş yıl dönümü dolayısıyla SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyaret sırasında, SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, kurumun il genelinde yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında Vali Masatlı’ya detaylı bilgi verdi. SGK İl Müdürü Bal, SGK’nın vatandaşlara sunduğu hizmetlerin kalitesini artırmak için yürütülen projeler, sosyal güvenlik bilincinin yaygınlaştırılması için yapılan çalışmalar ve kurumsal gelişmeler hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Ayrıca, SGK’nın vatandaşların emeklilik, sağlık sigortası, iş kazası ve meslek hastalığı gibi haklarını koruma konusunda yaptığı yenilikler ve atılımlar da ele alındı.

“SGK’NIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”

Vali Mustafa Masatlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SGK’nın toplumun refahı ve güvenliği için önemli bir rol oynadığını vurguladı. SGK, sosyal güvenlik sistemimizin belkemiğini oluşturan ve vatandaşlarımızın geleceğe güvenle bakmalarını sağlayan önemli bir kurumdur. Kurumun ilimizdeki başarılı çalışmalarını takdirle karşılıyoruz” diyen Vali Masatlı, SGK’nın vatandaş odaklı hizmet anlayışının ve yenilikçi yaklaşımının altını çizdi.

Ziyaretin sonunda, Vali Masatlı, SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve beraberindeki heyete başarılar dileyerek, SGK’nın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

En az 10 karakter gerekli