Erten Elektronik
Erten Elektronik
VALİ MASATLI ÜLKÜCÜLERİ KABUL ETTİ

VALİ MASATLI ÜLKÜCÜLERİ KABUL ETTİ

ABONE OL
14 Kasım 2023 16:37
VALİ MASATLI ÜLKÜCÜLERİ KABUL ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Timur Şaşmaz ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner’i makamında kabul etti.

Vali Masatlı, kabulde Hatay’da şuurlu gençler yetiştirilmesinde katkıları bulunan iki genç ve başarılı isme teşekkür etti.

TİMUR ŞAŞMAZ VALİ MASATLI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret vesilesiyle kısa bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Timur Şaşmaz, “Hatay’ımızın ayağa kaldırılması yönündeki çalışmalarınızı Ankara’dan takdirle takip ediyor ve kentimizi 6 Şubat’ın yıkımından kurtarma çalışmalarınız için size ve tüm ekiplere teşekkürlerimi sunuyorum. Hatay’ımızda yaptığınız çalışmalar için size şükranlarımı sunuyorum. Biz Ülkü Ocakları olarak ilk günden bu yana Hatay’da sahadayız. Üzerimize ne düşerse yine de göreve hazırız demek için bugün buradayız. Ülkemiz için, Hatay’ımız için yaptığınız tüm çalışmalarda Ülkü Ocakları tüm benliğiyle sizin yanınızdadır” dedi.

Vali Masatlı, ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Timur Şaşmaz ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Döner ve Şaşmaz, Vali Masatlı’ya hediye takdiminde bulundu.

En az 10 karakter gerekli