VALİ MASATLI’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E TEBRİK ZİYARETİ

VALİ MASATLI’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E TEBRİK ZİYARETİ

ABONE OL
16 Nisan 2024 17:38
VALİ MASATLI’DAN BAŞKAN ÖNTÜRK’E TEBRİK ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e tebrik ziyaretinde bulundu.

31 Mat yerel seçimlerinden başarıyla ayrılarak başkan seçilen Öntürk’ü Antakya EXPO’da bulunan makamında ziyaret eden Vali Masatlı’yı kapıda karşılayan Öntürk, ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydetti.

VALİ MASATLI’DAN HATAY’A HİZMET VURGUSU

Ziyaretinde gündemi de değerlendiren Vali Masatlı, önümüzdeki 5 yılın Hatay için hizmetlerin hayata geçtiği dönem olması vurgusunda bulundu. Öntürk’ü seçim başarısından dolayı kutlayan Vali Masatlı, kamu yatırımlarına paralel olarak belediye yatırımlarının da hayata geçmesi ile Hatay’ın kalkınması önünde hiçbir engelin kalmadığını ifade eden Vali Masatlı, her daim koordineli şekilde Hatay’a hizmet edeceklerini belirtti. 6 Şubat depremleri sonrası büyük kayıpların yaşandığı Hatay’da şehrin yeniden ayağa kaldırılması adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Vali Masatlı, il genelinde belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde koordine edilmesi ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması için el birliğiyle çalışacaklarını iletti.

VALİ MASATLI ANI DEFTERİNİ İMZALADI

Görüşmede Vali Masatlı, anı defterine “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Hatay’ımıza Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Mehmet Öntürk kardeşimi canı gönülden kutluyorum. Tarihinin en zor döneminde ‘Şehir Emini’ olarak seçilen Başkanımıza Allah (C.C.) yar ve yardımcı olsun.” ifadelerine yer vererek anı defterini imzaladı.

ÖNTÜRK: DEVLETİMİZ İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Hatay’da herkesin acıları olduğunu belirten Öntürk; şehir yeniden ayağa kaldırıldığında acıların da bir nebze de olsa azalacağını bu noktada devletin tüm birimleriyle uyum içinde çalışacaklarını bildirdi.

En az 10 karakter gerekli