Erten Elektronik
Erten Elektronik
VATANDAŞ YELOĞLU’NU İSTİYOR!

VATANDAŞ YELOĞLU’NU İSTİYOR!

ABONE OL
12 Ocak 2024 10:22
VATANDAŞ YELOĞLU’NU İSTİYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay halkı 31 Mart yerel seçimlerini kazanmak için Cumhur İttifakı AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Yeloğlu’nu görmek istiyor.

Hatay’da kamuoyu yoklamalarında ismi ilk sırada yer alan AK davaya Antakya Belediye Başkanı ve AK Parti Hatay İl Başkanı olarak yıllarca başarıyla hizmet veren ve başarılarıyla partiyi daima ileriye taşıyan Yeloğlu’nun bilgi, birikim ve deneyimleriyle seçimi kazanmaya en yakın aday olarak gören Hataylı vatandaşlar, AK Parti Genel Merkezi’nin Hatay’ı Yeloğlu’na teslim etmesi gerektiğini belirttiler. 6 Şubat deprem felaketi ile yerle bir olan kenti ayağa kaldırmak için tecrübeli bir isim arayışındaki AK Parti’nin aradığı adayın çok yakında olduğunu belirten Hatay’ın önde gelen isimleri, Yeloğlu’nun aday gösterilmesi halinde büyük oy potansiyeli ile önce seçimi kazanacak, daha sonra da kenti ayağa kaldıracak enerjiye sahip olduğunu ifade ettiler. Hatay’ın AK Parti belediyeciliği ile taçlanmasını uzun zamandan bu yana bekleyen vatandaşlar, bu seçimi kazanacak tek adayın da Mehmet Yeloğlu olduğunu belirtiler.

YELOĞLU LAF DEĞİL İCRAAT ÜRETTİ

Antakya Belediye Başkanlığı süresinde kente sayısız tesis kazandıran Yeloğlu, kentte adı takdirle anılan isimlerin başında geliyor. AK Parti nerede görev verirse her daim hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da güvenini kazanan sicili tertemiz olan Yeloğlu, projeleriyle kenti ayağa kaldırmaya en uygun isim olarak dikkat çekiyor. Ayrıştırmayan, birleştiren, söylemleri ile fark yaratan ve kentteki olumsuz havayı tersine çevirecek etkiye sahip olan Mehmet Yeloğlu, Hatay halkının da hizmetleri dolayısıyla çok yakından tanıdığı bir isim. Gerek Antakya Belediye Başkanlığı, gerekse de AK Parti İl Başkanlığı dönemlerinde vatandaşa hitap etmeyi başaran Yeloğlu kentte depremin izlerini silecek, ardından da kentleşme çalışmalarına hız verecek isim arayışında olan AK Parti Genel Merkezi’nin aradığı profile en uygun isim olduğu biliniyor. Hatay için yapılan anketlerde ve kamuoyu yoklamalarında ismi en yukarıda yer aldı. Genel merkeze giden tüm raporlarda adından başarıyla söz ettiren Yeloğlu‘nun Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasını isteyen vatandaşlar, Hatay’ın AK Parti belediyeciliği ile taçlandırılması için tek yolun Mehmet Yeloğlu olduğunu belirttiler.

Yeloğlu’nun aday gösterilmesi halinde başkanlığı kazanması için gönüllü çalışmaya söz veren yüzbinlerce Hataylı vatandaş, Mehmet Yeloğlu’nun AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasını bekliyor.

En az 10 karakter gerekli