VETERANLAR 2022-2023 FUTBOL SEZONU KURA ÇEKİMİ YAPILDI

VETERANLAR 2022-2023 FUTBOL SEZONU KURA ÇEKİMİ YAPILDI

ABONE OL
4 Ekim 2022 16:08
VETERANLAR 2022-2023 FUTBOL SEZONU KURA ÇEKİMİ YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdeniz Masterler Federasyonu yeni sezon kura çekimi toplantısı geçtiğimiz hafta sonu Antakya İlçesi’ne bağlı Serinyol Mahallesi’nde bulunan federasyon binasında gerçekleştirildi. 

40 yaş üstü futbolculardan kurulu Hatay Adana, Osmaniye, Mersin, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep illerinden 32 takımın yer aldığı Akdeniz Masterler Federasyonu 2022-2023 futbol ligi kura çekimiyle başladı.  Gerçekleştirilen kura çekimi törenine Akdeniz Masterler Federasyonu Başkanı Mehmet Kaplan, TFF Hatay Futbol il Temsilcisi Müfid Tatlı, Türkiye Saha Komiserler Derneği Başkan Yardımcısı Haluk Görün, Serinyol Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Nurittin Koyun, Osmaniye Saha Komiserleri Sorumlusu Yusuf Alkaya, Serinyolspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Asker, Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve kulüp temsileri katılım gösterdi.

KAZANANIN YENİ DOSTLUKLARLA ÖDÜLLENDİRİLECEĞİ BİR SEZON OLMASINI DİLİYORUM

Serinyol’da bulunan federasyon binasında gerçekleştirilen kura çekimi öncesinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Akdeniz Masterler Federasyonu Başkanı Mehmet Kaplan, “Sevgi, saygı ve hoşgörü ilkesinden ödün vermeden yaşımıza uygun davranarak ilçemizi, semtimizi ve ilimizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Bu camiada bizler federasyonun temsilcileri ve üyeleri olarak bir nevi turizm elçisi olarak görev yapıyoruz. Kazananın 3 puanla değil de, yeni dostluklarla ödüllendirileceği bir sezon olmasını diliyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyor, kura çekiminin de hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

BAŞKAN KAPLAN’DAN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Ayrıca toplantıya iştirak eden TFF Hatay Futbol il Temsilcisi Müfid Tatlı’ya, Türkiye Saha Komiserler Derneği Başkan Yardımcısı Haluk Görün’e, Serinyol Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Nurittin Koyun’a, Osmaniye Saha Komiserleri Sorumlusu Yusuf Alkaya’ya ve Hatay İl Hakem Kurulu temsilcisine, Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na, Serinyolspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Asker ve yönetimine katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akdeniz Masterler Federasyonu hizmet binasında yapılan konuşmaların ardından 2022-2023 Futbol Sezonu Akdeniz Masterler Federasyonu’na bağlı 32 takımın yer aldığı kura çekimleri gerçekleştirildi. 2022-2023 Futbol sezonunda 4 grupta mücadele edecek takımların grupları belirlendi. Yapılan kura çekimi sonucunda A Grubu’nda Ceyhan Öğretmenevi, Dörtyol İlkkurşun, Denizciler, Hatay 1967, Osmaniye 7 Ocak, Yediyaman, K. Demirgücü ve Düziçi Veteranlar, B Grubu’nda Bahçe, Kahramanmaraş B.Ş., İskenderun 5 Temmuz, Yakacıkgücü, H. Zülüflühan, Ceyhan, Düziçi Kültür ve Dörtyol Cumhuriyet Veyeteranlar, C Grubu’nda Kahramanmaraş, H. Güneyler, Belengücü, Kınık, Mersin BESYO, Haruniye, İskenderun ve İslahiye Veteranlar, D Grubu’nda ise Kadirli, Denizgücü, Öz-Ar, Samandağ, Erzin, Kahramanşehir, Kırıkhan ve Payas Veteranlar takımları yer aldı.

En az 10 karakter gerekli