Erten Elektronik
Erten Elektronik
YALÇIN: MEŞALELERİ YAKIN, CUMHURUN ZAFERİ YAKIN!

YALÇIN: MEŞALELERİ YAKIN, CUMHURUN ZAFERİ YAKIN!

ABONE OL
4 Mart 2024 19:57
YALÇIN: MEŞALELERİ YAKIN, CUMHURUN ZAFERİ YAKIN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhur İttifakı’nın Yayladağı’ndan zaferle ayrılacağına tam inandığını belirterek; ”Meşaleleri yakın, Cumhurun zaferi yakın!” dedi.

Ensar şehrin başarılı Belediye Başkanı Yalçın, seçimlere sayılı günler kala coşkulu kalabalıklar ile buluşmaya devam ediyor.

Başkan Yalçın, son olarak ilçeye bağlı Kisarcık, Kışlak, Yoncakaya, Üçırmak, Tutlubahçe, Gürışık ve Yalaz Mahalleleri’nde vatandaşların konuğu oldu. Ayrıca Bayırbucak Türk’ü Çümeranlı vatandaşların geniş aile toplantısına katılım sağladı.

Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları ve meclis üyesi adaylarının tam kadro katıldığı programlarda Yayladağılı vatandaşlar tarafından al bayraklarla karşılanan Başkan Yalçın, 47 mahallede 3 yıllık hizmet belediyeciliğinin karşılığında kendilerine verilen destekten dolayı çok memnun olduğunu belirtti.

Başkan Yalçın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk’ün proje tanıtım toplantısının yanı sıra İlçe Kaymakamı Halil Yazıcı, AK Parti İlçe Başkan Vekili Mehmet Mansur Bilgili ve muhtarlar ile birlikte Karaoğlu Baklava işyerinin açılış programına da katılım gösterdi.

“SORUN” KELİMESİNİ GÜNDEMDEN ÇIKARACAĞIZ”

Yayladağı Belediye Başkanlığı ve meclis üyeliklerinin yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanacaklarını belirten Yalçın, “Gerek ilçe belediyemiz, gerekse de Mehmet Öntürk’ün başkanlığında Hatay Büyükşehir Belediyemiz eliyle yapılacak çalışmalar ile ilçemizde yol, su altyapı gibi konuları sorun olmaktan çıkartacağız. Kentimize kalıcı hizmetler anlamında çağ atlatacağız. Hizmet belediyeciliğinin nimetlerini bugüne kadar yapılanların katbekat fazlası ile tüm vatandaşlarımıza sunacağız. “ dedi.

Başkan Yalçın: “Üreten belediyecilik ile ilçemizde turizm, tarım, eğitim, sağlık alanlarında çağ atlatacak projeleri hayata geçirecek, vatandaşlarımıza her geçen gün daha da güzelleşen bir ilçe sunacağız. Destekleriniz ile 31 Mart yerel seçimlerinden büyük zaferle ayrılacağımıza inanıyorum. Yayladağı Belediye Başkanlığı’nı yeniden güçlü bir şekilde kazanmak, Mehmet Öntürk’ü de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı yapmak için eşinize, dostunuza, etrafınıza bizden bahsederek destek toplamanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli