Yalçın ve Çelik Yayladağılı gençlerle buluştu

Yalçın ve Çelik Yayladağılı gençlerle buluştu

ABONE OL
18 Aralık 2022 14:07
Yalçın ve Çelik Yayladağılı gençlerle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Sabahat Özgürsoy Çelik ve Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Çay bizden sohbet sizden” programı çerçevesinde gençlerle buluştu.


Devrent Sosyal Tesisleri’nde Türkiye’nin Yüzyılını başlatacak olan gençlerle gerçekleşen sohbet programına AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karakaya da eşlik etti. Gençlerle bir araya gelen siyasiler gençlerin sorularını yanıtlayarak bir sohbet ortamı gerçekleştirdiler. Çay bahane sohbet şahane diyen başkanlar gençlerle muhabbet etmekten memnun olduklarını ve onların bu enerjilerinden güç aldıklarını belirttiler.


ALKAYA: TÜM GENÇLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya programda yaptığı konuşmada; “İlçelerimizde yaptığımız çalışmalara hız kesmeden bir yenisini ekleyerek Çay Bizden Sohbet Sizden programlarımızı düzenlemeye başladık.

Bu programlarımızda ilçemizde bulunan gençlerle bir araya gelip sohbet ederek partimizi ve çalışmalarımızı anlatıyoruz. Her türlü fikir bizim için çok önemli dolayısıyla ilçelerimizdeki genç kardeşlerimizle yaptığımız istişarelerde görüşlerini dikkatle dinliyoruz. Devamı gelecek olan bu programlarımıza da tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz. Buradaki tüm kardeşlerimize çayımıza ve muhabbetimize eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.


ÇELİK: “ÇOK FAYDALI OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ BİR ETKİNLİK”
AK Parti Hatay Milletvekili Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, gençlerin ülkenin geleceği olduğunun altını çizerek, Ak Parti’nin gençlere önem verdiğini söyledi. Çelik, “Biz sadece adından da anlaşılacağı gibi çay ve yemek ikram ettik onlarla sohbet ettik onları daha çok dinledik, daha çok konuşmaktansa onları dinlemeyi tercih ettik. Son dönemde sıkça yapmış olduğumuz faaliyetlerden bir tanesi.

Doğrusunu söylemek gerekirse de bizim siyaseten de çok keyif aldığımız çok da istifade ettiğimiz, faydalandığımız toplumdan adeta geri bildirim aldığımız gençlerin geleceğe bakışıyla alakalı bilgilendiğimiz, onların bizden istediğini, bizim onlardan ne beklediğimizi böyle geniş ortamlarda paylaştığımız, çok faydalı olduğuna inandığımız bir etkinlik. Neticede hep söylüyoruz bu emaneti günün birinde bu ülkenin gençlerine bırakacağız. Onların emanetini bugün onlarla birlikte oturup değerlendirdik bu yönüyle de çok kıymetli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.


YALÇIN: TÜM GENÇLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, programda yaptığı konuşmada; “Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy ile birlikte Devrent Sosyal Tesisleri ‘mizde Türkiye’nin Yüzyılını başlatacak olan gençlerimizle “Çay Bizden, Sohbet Sizden” programında buluştuk. Programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sn.Furkan Karakaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Programa katılan gençler merak ettikleri soruları Milletvekili Çelik ile başkanlar Mehmet Yalçın, Mustafa Alkaya ve Furkan Karakaya’ya sordular. Sohbet toplantısı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli