Yangının izleri siliniyor

Yangının izleri siliniyor

ABONE OL
14 Ekim 2021 09:18
Yangının izleri siliniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 2020 yılında yaşanan orman yangınları felaketinde hasar gören arazilerin düzenleme çalışmaları devam ediyor. İSTE- İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) yerleşkesinde yangından etkilenen bölgelerde düzenleme çalışmaları İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü iş birliği ile sürdürülüyor.

Yangından etkilenen bölgelerde yapılan tesviye çalışmaları ile bölgenin yangın öncesi kullanım etkinliğine yeniden kavuşacak. Bölgede yapılan çalışmalar, yangın sonrası yapılan ağaçlandırma çalışmaları ile entegre biçimde sürdürülüyor.

Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “bölgemizdeki elim yangının yaralarını silme çabalarımız devam ediyor. Bu kapsamda, İMYO yerleşkemizde İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü iş birliği ile düzenleme ve fidan dikimi için çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalarla, bölgeyi yangınlardan önceki haline en kısa zamanda kavuşturmak gayesindeyiz. Bu süreçte yanımızda olan tüm paydaşlarımıza şahsım ve İSTE Ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli