YAPAR: MUHTARIN GÜVENCESİ ANTAKYA BELEDİYESİ’DİR

YAPAR: MUHTARIN GÜVENCESİ ANTAKYA BELEDİYESİ’DİR

ABONE OL
30 Nisan 2024 17:16
YAPAR: MUHTARIN GÜVENCESİ ANTAKYA BELEDİYESİ’DİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, ilçede hizmet veren mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda muhtarın en büyük güvencesinin Antakya Belediyesi olduğunu söyledi.

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Antakya’ya bağlı mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi. Makine İkmal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Yapar’a Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Başkan Yapar muhtarlar ile Antakya’nın ve vatandaşların talep ve ihtiyaçlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ANTAKYA İÇİN EL BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Şehrin hızlı bir şekilde ayağa kalkması için her daim fikir alışverişinde bulunulacağını vurgulayan Başkan Yapar, muhtarların bu konudaki önemine değindi. Başkan Yapar, vatandaşların taleplerinin bir emir niteliğinde olduğunu belirterek taleplerin yerine getirilmesi konusunda muhtarların köprü görevi gördüğünü ifade etti. Başkan Yapar, muhtarlarla iş birliği içerisinde gece gündüz demeden Antakya için çalışmaya devam edeceğini belirtti. Buluşmanın ardından Muhtarlar, Başkan Yapar’a ev sahipliği ve destekleri için teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli