“Yavuz: Halkın yararına olan projeye desteğimiz tam”

“Yavuz: Halkın yararına olan projeye desteğimiz tam”

ABONE OL
13 Ekim 2022 20:01
“Yavuz: Halkın yararına olan projeye desteğimiz tam”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ardından Cumhur İttifakı adına açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay halkının lehine olan kararlara tam destek olmaya devam edeceklerini açıkladı.


HBB’ye verilen borçlanma yetkisinin kolaylaştırılması, itfaiye ve zabıtalara verilen ödemelerin iyileştirilmesi noktasında tam destek olduklarının altını çizen Yavuz, alınan kararların Hatay halkına hayırlı olması temennilerini iletti.

ALDIĞIMIZ KARARLAR HATAY HALKINA HAYIRLI OLSUN

Başkan Yavuz yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer Hatay halkını Cumhur İttifakı grubu adına meclis binası önünden saygıyla selamlıyorum. Bugün Ekim ayı olağan meclis toplantısını yaptık. Meclis listesinde Hatay’ın lehine bulunan 54 maddeyi görüştük. Bu maddelerin neredeyse tamamını oy birliğiyle onaylayarak çıkardık. Bizim için önemli olan ve daha önce özellikle Kırıkhan, Reyhanlı ve diğer bölgelerde eksik kalan alanların asfaltlanması için İller Bankası’ndan 150 Milyon TL olarak verdiğimiz borçlanma yetkisinin bu kez özel bankalardan alınması şeklinde onayımızı yenileyerek verdik. Hatta İller Bankası’ndan bu kredilerin daha kolay kullandırılması adına Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne teminat mektubu verilebilmesi için teklifimizi sunduk. Bunun yanında itfaiye ve zabıta birimlerinde görev alan kardeşlerimizin ek ödemelerinin en yüksek tavandan ödenmesi konusunda da Cumhur İttifakı olarak desteğimizi sunduk. Ben buradan gecesini gündüzüne katarak çalışan itfaiye erlerimize ve zabıtalarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yine dün olduğu gibi bugün de Hatay’ın lehine olan kararları hiç bakmaksızın hatta birçoğunu komisyona dahi göndermeden onayladık. Aldığımız kararların Hatay halkına hayırlı olmasını diliyor, hepinizi sevgi ve saygılarımızla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli