Yavuz: Hizmetlerimiz Kırıkhan’ın kaderini değiştirecek

Yavuz: Hizmetlerimiz Kırıkhan’ın kaderini değiştirecek

ABONE OL
21 Ekim 2022 13:21
Yavuz: Hizmetlerimiz Kırıkhan’ın kaderini değiştirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkhan basını ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa Ak parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik’te katıldı. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz programda yapılan hizmetlerle ilgili basına bilgi verdi.

Başkan YAVUZ; “ Belediye olarak Kırıkhan’ın kaderini değiştirecek büyük projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. İlçemizin işsizlik sorununu büyük oranda ortadan kaldıracak olan Organize Sanayi bölgemizin altyapı çalışmalarında artık sona gelindi. Allah’ın izniyle Kasım ayının ortalarında ilk fabrikaların temeli atılacaktır. Temel atma törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varan katılacaktır. Fen Lisesinin altyapı çalışmalarını da tamamlamak üzereyiz.

Fen Lisesinin temelini de yine Kasım ayının başlarında atmayı hedefliyoruz. Sarı okulun restorasyonu ile ilgili ihale aşamasını tamamlıyoruz. En kısa süre içerisinde çalışmalara başlayacağız. Milletvekilimiz Hüseyin Yayman beyin de gayretli çalışmaları sonucunda Kırıkhan’a Hatay’ın en büyük Kütüphanesini açacağız. Yollar konusunda bir kez daha vurgulamak istediğimiz konu ise; “Şuan HATSU tarafından yapılan kazılar sonucunda bağlantı çalışmalarının tamamlanıp bizlere tesllim ettiği cadde ve sokakların yol onarım çalışmalarına devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız da HATSU ve Büyükşehir belediyesinden tek kuruş para almadan kendi imkanlarımız ile yapıyoruz. HATSU’nun yetkilileri ile yakın tarihte bir araya gelip yol sorunlarının ortadan kalkması için fikir birliğine vardık. Bu vesile ile bu büyük projelerin hayata geçmesine katkı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İlgili bütün Bakanlarımıza, Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a ve İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik’e teşekkür ederim. Bir kez daha bütün Basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan bu açıklamaların ardından Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik Gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

En az 10 karakter gerekli