Erten Elektronik
Erten Elektronik
YAVUZ: KURBAN BAYRAMI KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRSİN

YAVUZ: KURBAN BAYRAMI KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRSİN

ABONE OL
27 Haziran 2023 21:56
YAVUZ: KURBAN BAYRAMI KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRSİN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Antakya Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz, buruk bir şekilde geçirecekleri Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatay’ı el birliğiyle ayağa kaldırma gayreti içinde olduklarını kaydeden Başkan Yavuz yayınladığı mesajında; “Depremden en çok etkilenen kent olan Hatay’ımızı Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu Kurban ayında kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiğine canı gönülden inanıyorum. Bu sene Kurban Bayramı’na da Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi 6 Şubat’ta yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelenen deprem afetinde kaybettiğimiz canlarımızın acısıyla giriyoruz.

Bayramların acıları hafifletme, yaraları sarma, dayanışmayı büyütme, kardeşliği güçlendirme zamanları olduğuna inanıyoruz. Bu anlayışla deprem felaketinde ailesini, yakınlarını, sevdiklerini ebediyete uğurlayan vatandaşlarımızın yanında ve bu zor günleri birlikte aşacağımızı bir kez daha göstermenin gayreti içerisinde geçireceğiz.

Yurt içinde ve sınırlarımızın ötesinde terörle mücadele operasyonlarına katılan, bayramı ailelerinden uzakta geçiren Mehmetçiklerimize Allah’tan kolaylıklar diliyorum.

Tüm İslam aleminin, milletimizin ve Hataylı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli