YAYLADAĞI BELEDİYESİ VE HBB EL ELE

YAYLADAĞI BELEDİYESİ VE HBB EL ELE

ABONE OL
25 Nisan 2024 12:58
YAYLADAĞI BELEDİYESİ VE HBB EL ELE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede devam eden çalışmalara tam destek veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimleri sürecinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılmasının tüm ilçelerdeki hizmet birlikteliğini sağlayacağını her ziyaretinde dile getiren Başkan Yalçın’ın bir öngörüsü daha gerçekleşti. HBB ile ortak hizmet gerçekleştiren Başkan Yalçın, ilçede sorunların kısa sürede bertaraf edilmesini sağladı.

YALÇIN’DAN HBB’YE TEŞEKKÜR

Başkan Yalçın yaptığı açıklamada; “Hatay Büyükşehir Belediyesi İle El Ele. Hatay Büyükşehir Belediyesi saha ekipleri ile Belediyemiz saha ekipleri koordineli olarak ilçemizin her noktasında hizmetlerini sürdürmektedir. Gürışık Mahallemizde tehlike arz eden bağlantı yolunun düzenlenmesi, İlçe Merkezimizde tarım arazilerine giden yolların düzenlenmesi, Şakşak Mahallemizde vidanjör ile fosseptik çukuru temizliği, Şakşak Mahallemizde kilit taşı kaplama çalışmaları, Kurtuluş Mahallesi kilit taşı çalışmaları, Yeşiltepe Mahallemizde vidanjör ile fosseptik çukuru temizliği, Kışlak Kızılgöl mevkiinde köy evleri yolu düzenlemesi, Bezge Mahallemizde vidanjör ile fosseptik çukuru temizliği, Atatürk Caddesi üzerinde yaya geçişini engelleyen kaldırım işgali uyarıları, Çandır Mahallesinde istinat duvarı çalışmaları, İlçe Merkezinde yol işgali, hayvan atığı ve hurdacılık faaliyetleri denetimleri, Güzelyurt Mahalle bağlantı yolunda yol kenarı temizliği, Aşağıpulluyazı Mahallemizde vidanjör ile fosseptik çukuru temizliği, Tutlubahçe Mahallesinde yola dökülen atıkların temizliği ve uyarıları, İlçe genelinde Su ve Kanalizasyon arızaları ile abone bağlantıları, İşlemleri yapıldı. Desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli