Erten Elektronik
Erten Elektronik
YAYLADAĞI KAYMAKAM GÖKÇE’YE VEDA ETTİ

YAYLADAĞI KAYMAKAM GÖKÇE’YE VEDA ETTİ

ABONE OL
31 Ağustos 2023 15:44
YAYLADAĞI KAYMAKAM GÖKÇE’YE VEDA ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Kaymakamı iken Erzincan/Çayırlı Kaymakamlığı’na atanan Ömer Faruk Gökçe’ye veda programı düzenlendi.

Devrent Sosyal Tesisleri’nde Yayladağı Belediye Başkanı ev sahipliğinde düzenlenen veda programına Kaymakam Ömer Faruk Gökçe, İlçe Garnizon Komutanı, Hakim ve Savcılar, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Kurum Amirleri, Meclis Üyeleri, ODA ve STK Başkanları ile muhtarlar katıldı.

BAŞKAN YALÇIN’DAN KAYMAKAM GÖKÇE’YE DUYGUSAL VEDA

Başkan Yalçın görev süresi boyunca ilçeye çok faydalı hizmetler kazandıran Kaymakam Gökçe’ye yönelik düzenlenen veda programında yaptığı konuşmada, “Devrent Sosyal Tesisleri’mizde, İlçe Kaymakamımız Sn. Ömer Faruk Gökçe’ye veda programını gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımıza yeni görev yeri olan Erzincan/Çayırlı Kaymakamlığı’nda başarılar diliyor, İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden ve özverili çalışmalarından dolayı İlçem ve Şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Programın ardından Kaymakam Gökçe, katılımcıları tek tek selamlayarak haklarını helal etmesini istedi. Yayladağı’ndan güzel anılarla ayrıldığını kaydeden Kaymakam Gökçe, Yayladağı’nı bu güzel anılarla hatırlayacağını kaydetti.

En az 10 karakter gerekli