YAYLADAĞI’NDA 42 AİLEYE HİBE DESTEĞİ VERİLDİ

YAYLADAĞI’NDA 42 AİLEYE HİBE DESTEĞİ VERİLDİ

ABONE OL
16 Aralık 2022 11:49
YAYLADAĞI’NDA 42 AİLEYE HİBE DESTEĞİ VERİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, kalite ve verimin artması amacıyla küçükbaş hayvancılıkla uğraşan 42 aileye 882 adet damızlık keçi ve teke hibe desteği programına katıldı.

Yayladağı’nda Hatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, “Küçük Baş Hayvan Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi” gerçekleştirildi. 

ÇİFTÇİLERİMİZE HER ZAMAN DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çiftçilerin her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın burada yaptığı konuşmasında; “Üreticilerimize ve çiftçilerimize destek olmak için Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüzle birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Yayladağı İlçemizde 42 aileye 882 adet damızlık keçi ve teke hibe desteğinde bulunuyoruz. İnşallah hep birlikte el ele, kol kola üretmeye devam edeceğiz. Projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy’a teşekkürlerimizi sunarım.” Dedi.

Konuşmanın ardından Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe ve İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu damızlık keçi ve teke dağıtımını gerçekleştirdiler.

En az 10 karakter gerekli