Yayladağı’nda AKO kompleksi yükseliyor

Yayladağı’nda AKO kompleksi yükseliyor

ABONE OL
13 Aralık 2022 14:39
Yayladağı’nda AKO kompleksi yükseliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, hayırseverler ve belediye işbirliği ile yapımı süren AKO yerleşkesinde inşaat alanına inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

İlçeye bağlı Yoncakaya Mahallesi’nde Ahmet Kara oğulları ve kardeşinin katkılarıyla yapımı devam eden yerleşkede okuldan huzurevine, konferans salonundan bilim odasına, spor sahalarından lojmanlara kadar çok sayıda birim yer alacak.

YALÇIN, KARA AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bölümleri tek tek inceleyen Başkan Yalçın, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; “Yayladağı Belediyesi işbirliğiyle Yoncakaya mahallesinde  AKO Yerleşkesi Yapımı Devam Ediyor. Yoncakaya Mahallemize 102 oda kapasiteli içerisinde; İdari Ofis, Kütüphane, Danışma, Bekleme Salonu, Yemekhane, Mutfak, Kuaför, Çamaşırhane bölümleriyle 4400 m2 alana sahip Huzurevi, 541 m2 alana sahip içerisinde; Gelin-Damat Odası ve Mutfak bulunan Çok Amaçlı Salon, 2600 m2 alana sahip içerisinde; 6 Derslik İlkokul, 2 Dersilk Ana Sınıfı, Konferans Salonu, Bilim Odası, Laboratuvar ve Uyku Odası barındıran Anasınıfı ve İlköğretim Okulu, 2 adet Lojman ve Spor Sahalarını barındıran AKO yerleşkesi çalışmalarını AK Parti İlçe Başkanımız Doğan Gürlen ile birlikte yerinde inceledik.

Yoncakayalı Ahmet Kara oğulları İş İnsanı Yusuf Kara ve Kardeşlerine Hatay’ımıza örnek bu projeyi, ilçemize kazandıracağı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli