Yayman: "Kırıkhan ve Hassa su kısıtı kapsamından çıkarıldı"

Yayman: "Kırıkhan ve Hassa su kısıtı kapsamından çıkarıldı"

ABONE OL
28 Aralık 2020 11:54
Yayman: "Kırıkhan ve Hassa su kısıtı kapsamından çıkarıldı"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinin su kısıtı kapsamdan çıkarılarak çiftçiye ilave destek sağladıklarını bildirdi.
Kırıkhan Ziraat Odasında çiftçilerle bir araya gelen Yayman, “Ovamızın çiftçilerinden çok yoğun talep vardı 2 yıldır gece gündüz takip ederek Amik Ovasındaki su kısıtı ibaresini kaldırıp ve Kırıkhan Hassa havzamızda mısır ekilmesi durumunda destekleme verilmesini karar altına aldık. Bu yıldan itibaren ilave ürün desteği verilecek hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Pandemi döneminin, çiftçiliğin ne kadar önemli olduğunu, üretmenin çalışmanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade eden Yayman, “Bu anlamda bizimde çiftçimizin yanında yer almamız lazım. 24 saat çiftçimizin emrindeyiz hiç şüpheniz olmasın ” diye konuştu.
İHA

AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YAYMAN, KIRIKHAN VE HASSA İLÇELERİNİN SU KISITI KAPSAMDAN ÇIKARILARAK ÇİFTÇİYE İLAVE DESTEK SAĞLADIKLARINI BİLDİRDİ. (İSMET BİÇEN/HATAY-İHA)
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinin su kısıtı kapsamdan çıkarılarak çiftçiye ilave destek sağladıklarını bildirdi.

En az 10 karakter gerekli