Yayman: “Şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız”

Yayman: “Şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız”

ABONE OL
22 Mart 2023 14:06
Yayman: “Şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ablası dahil 10’dan fazla yakınını kaybeden AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hataylılara umut ışığı olmaya devam ediyor.


Acısını kalbine gömerek Hatay’ı yeniden ayağa kaldıracağız sloganıyla depremzede vatandaşları kaldıkları çadırlarda ziyaret eden Yayman, vatandaşlara moral vermeyi, çocukların yüzlerini gülümsetmeyi sürdürüyor.

Tarihte defalarca yerle bir olan bir kenti ayağa kaldırmanın zor olduğunu, ancak söz konusu barış, huzur ve kardeşlik kenti Hatay olunca bu zorluğun ortadan kalktığını vurgulayan Yayman, gecesini gündüzünü geçirdiği Hatay’dan ayrılmayarak çalışmaları da yerinde takip etmeye devam ediyor. Hatay’ın her karışını gezerek vatandaşları dinleyen ve hasarı yerinde gözleyen Yayman, Türkiye Cumhuriyeti’nin çok büyük bir devlet olduğunu belirterek Hatay’ın el birliğiyle yeniden ayağa kaldırılacağını kaydediyor.

HATAYLILAR YAYMAN’IN DİRAYETİNE HAYRAN KALDI

Çok sayıda yakınını depremde kaybetmesine rağmen içindeki Hatay aşkıyla çalışmalarını sürdüren Milletvekili Hüseyin Yayman, dirayeti ile etrafına güç veriyor. Yasını kendi içinde yaşayan ve vatandaşlara sürekli umut olmaya çalışan Yayman, kente gelen devlet erkanını da yalnız bırakmayarak son durum hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. Hatay’ı kültürel kodlarıyla kısa süre içinde yeniden ayağa kaldıracaklarını kaydeden Yayman, vatandaşlara da uyarıda bulunarak Hatay’ın yeniden ayağa kaldırılması sürecinde kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

ACIMIZ AMANOSLAR KADAR, AMA ÜMİDİMİZ DÜNYALAR KADAR

Deprem nedeniyle yaşadıkları kentin yanı sıra 11 ilin hasar aldığını ve binlerce vatandaşı kaybettikleri için acılarının Amanoslar kadar büyük olduğunu ifade eden Yayman, buna rağmen ümitlerinin de dünyalar kadar çok olduğunu vurgulamaya devam ediyor. Hatay Milletvekilliği vasıflarını sonuna kadar hak eden Yayman, çalışmalarıyla takdir topluyor. Vatandaşlarla her daim içiçe olmayı başaran Yayman, önümüzdeki dönemde Hatay’ın yeniden inşası sürecinde de aktif rol oynamaya devam edecek.

En az 10 karakter gerekli