YAYMAN: YOLUKLAR BARAJI BAŞLIYOR

YAYMAN: YOLUKLAR BARAJI BAŞLIYOR

ABONE OL
11 Mart 2021 08:40
YAYMAN: YOLUKLAR BARAJI BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’ya nefes aldıracak olan Yoluklar Barajı’nın yapımına başlanacağının müjdesini verdi.

Yayman, barajın 2021 yapım programına alındığını da sözlerine ekledi. Vekil Yayman ayrıca Hassa Tüneli’nin de müjdesini verdi.

Milletvekili Yayman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Uzun zamandır gündemde olan #Hassa Yoluklar Barajı ısrarlı takibimiz ve Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli beyin onayıyla 2021 yatırım programına alındı. AK Parti olarak Seçim döneminde söz verdiğimiz bir hizmeti daha gerçekleştirmenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Hep söyledik ve söylemeye devam edeceğiz: BİZ AK PARTİYİZ. İCRAAT PARTİSİYİZ. MİLLETİMİZİN PARTİSİYİZ. ESER SİYASETİ BİZİM ŞİARIMIZDIR.

Biz laf üstüne laf değil; Taş üstüne taş koyma derdindeyiz. Bölgeye can ve bereket verecek Yoluklar Barajımız Hassa’mıza hayırlı uğurlu olsun. 2021 yılı yatırım programına girdikten sonra artık kazma vurmaya sayılı günler kaldı. Bölgenin tarımını, hayvancılığını ve tabiatını canlandıracak bu barajımız üretime büyük katkı sağlayacak ve köylümüzün büyük hayalini gerçekleştirecek. Teşekkürler Dünya lideri Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Buradan bir müjde daha vereyim; ŞİMDİ SIRADA HASSA TÜNELİ VAR. Çok yakında. YAPARSA AK PARTİ YAPAR” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli