Erten Elektronik
Erten Elektronik
YELOĞLU: BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR

YELOĞLU: BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR

ABONE OL
9 Nisan 2024 21:57
YELOĞLU: BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİREN ÖZEL GÜNLERDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yeloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi vasıflarla toplumsal barışımızın daha da güçlenmesine vesile olmasını umduğumuz Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.

Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler; depremde hayatını kaybeden hemşehrilerimizi, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, sevdiklerinizle birlikte, güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, bayramınızı en içten duygularımla kutlarım”. İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli