YELOĞLU: BİRLİĞİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK

YELOĞLU: BİRLİĞİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK

ABONE OL
26 Nisan 2024 10:32
YELOĞLU: BİRLİĞİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu, birliğin gücüne güç katma yolunda Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ı ziyaret etti.

Ziyaretinde Başkan Yeloğlu’na Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Türkiye’nin 81 ilinden üyesi olan birliğin gücüne güç katmak, yeni belediye başkanlarının da katılımıyla üyelerinin haklarının korunup yeni haklar kazandırılması adına ziyaretlerine aralıksız olarak devam ettiklerini belirten Başkan Yeloğlu, kendisinin de eski bir belediye başkanı olarak belediye başkanlarının hak kaybı yaşamalarına izin vermeyeceklerini, bu amaçla da birliği tüm belediye başkanlarını davet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA GÖREVİ BİTSE DE DESTEK OLACAĞIZ

Başkan Özarslan’a görevinin hayırlı olması temennilerini ileten Genel Başkan Yeloğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanlığının görev süresi içerisinde ne kadar güzel bir meslek olduğunu çok iyi biliyorum. Ancak görev süresinin sonunda bazı hak kayıpları oluyor. Biz bu soruna dikkat çekmek adına birliğimizi gönüllü meslektaşlarım ile kurduk ve bugün binlerce üyesi olan bir yapı haline getirdik. Sesimizi üst makamlara daha güçlü şekilde duyurabilmek adına siz değerli belediye başkanlarımızı ziyaret ediyor ve birliğimizi tanıtıyoruz. Sizlerin de destekleri ile üyemiz olan meslektaşlarımızın haklarının korunması, yeni kazanımlar elde edilmesi adına birlik olarak üyelerimize sahip çıkacağız. Onlara görev süreleri bitse de elde ettiğimiz kazanımlar ile destek olacağız. Sizleri de aramızda görmek istiyor, gücümüze güç katmanızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖZARSLAN’DAN YELOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan kendisi ve meslektaşlarının gelecekleri adına çok faydalı işlere imza atan Genel Başkan Yeloğlu ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Özarslan’ı TBBB Genel merkezine de davet eden Başkan Yeloğlu, Keçiören’in yeni dönemde Özarslan’ın hizmetleriyle kalkınmasının süreceğine inandığını belirtti. Ziyaret sonunda hediye takdimi gerçekleşti ve hatıra fotoğrafı çekildi.

En az 10 karakter gerekli